Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Vaņinam uzvara, Maksimenko neizšķirts, Karašausks ārpus pieteikuma

Vaņinam uzvara, Maksimenko neizšķirts, Karašausks ārpus pieteikuma
Andris Vaņins
Foto: J.Udry / Fcsion.ch

Eiropas futbola līgās spēles aizvadījuši arī vairāku Latvijas futbolistu pārstāvētie klubi. Pie uzvaras tika Andra Vaņina pārstāvēta ''Sion'', Austrijā neizšķirts Vitālijam Maksimenko un ''Mattersburg'', bet citi Latvijas futbolisti spēles laiku no treneriem neieguva.

Šveices Superlīgā trīs punktus šovakar izcīnījusi Latvijas izlases pirmā vārtsarga Andra Vaņina pārstāvētā ''Sion'', kas savā laukumā ar 3:1 pārspēja ''Luzern'' futbolistus. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Latvijā labi zināmais 35 gadus vecais grieķu uzbrucējs Teofanis Gekass. Vaņins aizvadīja pilnu spēli. Ar izcīnītiem 28 punktiem 21 spēlē ''Sion'' ieņem ceturto vietu desmit komandu konkurencē, bet pārliecinoša līdere ir ''Basel'', kas iekrājusi 57 punktus.

Polijas Ekstraklasē joprojām uz spēli Glivices ''Piast'' pieteikumā netiek uzbrucējs Artūrs Karašausks, bet viņa pārstāvētā komanda šovakar ar 1:3 zaudēja ''Lechia'' futbolistiem. Glivice ar 47 punktiem joprojām ir Ekstraklases līdere, bet ''Legia'' ir tikai par punktu mazāk, pie tam arī viena spēle rezervē.

Čehijas spēcīgākajā čempionātā tāpat kā Valērijs Šabala, par kuru jau ziņojām dienas vidū, visu spēli rezervē pavadījis latviešu aizsargs Renārs Rode. ''Sigma Olomouc'' komanda ar 0:1 savā laukumā zaudēja ''Plzen'' futbolistiem. Iespējams, ka jau nākamajā mačā Renārs pie teikšanas tiks, jo šovakar sarkano kartīti nopelnīja serbu centra aizsargs Uross Radakovičs. Ar 16 punktiem komanda ieņem priekšpēdējo 15. vietu.

Austrijas Bundeslīgā pie viena punkta ticis Vitālijs Maksimenko un viņa pārstāvētā ''Matterburg'', kas savā laukumā nospēlēja neizšķirti 1:1 pret ''AC Wolfsberger''. Maksimenko aizvadīja visu spēli un 33. minūtē atzīmējās ar dzelteno kartiņu. ''Matterburg'' Austrijā starp desmit komandām ar 31 punktu ieņem sesto pozīciju.

Beļģijas spēcīgākajā čempionātā pie teikšanas nav ticis Latvijas uzbrucējs Eduards Višņakovs, bet viņa pārstāvētā ''Westerlo'' rezultatīvā spēlē cīnījās neizšķirti 2:2 pret ''Mouscron Peruwelz''. Višņakova komanda šobrīd ir pēdējā 16. vietā ar 27 punktiem, kas nozīmētu izkrišanu, bet trīs punktu attālumā ir pat 11. pozīcija.


, 2016-02-27 23:43, pirms 8 gadiem
Nu Gekas dod savos 35 gados. Ņemot vērā, ka viņa uzvārdu dzirdu kopš savas bērnības, pārņem sajūta, ka viņš nebeigs karjeru
, 2016-02-28 00:02, pirms 8 gadiem
Jāņa Krūmiņa pārstāvētā komanda FC "Paphos" šodien guva svarīgu uzvaru 2:0 un nodrošināja vietu augstākajā līgā arī nākamajā sezonā. Krūmiņš šobrīd atlabst pēc operācijas un pastāv liela iespējamība,ka Krūmiņš vēl šosezon atgriezīsies komandas sastāvā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Dāvis Ikaunieks neiesit pendeli un nepaglābj Šauļus no zaudējuma

Lietuvas futbola meistarsacīkšu otrā apļa pirmajā spēlē Aivara Emša un Klāva Kramēna pārstāvētā Marijampoles "Sūduva" izbraukumā pieveica (1:0) Dāvja Ikaunieka komandu "Šiauliai".
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Jaunzemam pirmais vārtu guvums Ekstraklasē, komandai pamatīga sakāve Poznaņā

Savā 20. spēlē Polijas futbola Ekstraklasē pirmos vārtus šajā turnīrā iesitis Latvijas valstsvienības pussargs Alvis Jaunzems, kura panākums gan neko daudz cīņas beigās nedeva – Melecas "Stal" kapitulēja (2:5) Poznaņas "Warta" priekšā.
Ivans Baturins. Foto: Liisi Troska/Jalgpall.ee

Baturinam darbīga debija Lietuvas līgā, Dubras pārstāvētā čempione turpina klupt

Lietuvas futbola meistarsacīkšu pirmā apļa pēdējā spēļu kārtā Telšu "Džiūgas" rindās debitēja vārtsargs Ivans Baturins, bet aizsarga Kaspara Dubras "Panevėžys" turpina rādīt blāvu sniegumu.