Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Vaņina "Zürich" sausā uzvara, jaunais Kudrjavcevs stājas Varšavas "Legia" vārtos

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Vaņina "Zürich" sausā uzvara, jaunais Kudrjavcevs stājas Varšavas "Legia" vārtos
Vjačeslavs Kudrjavcevs (labajā pusē) Varšavas "Legia" sastāvā nomaina pieredzējušo Arkadiušu Malaržu
Foto: Legia Warszawa

Uz augstas nots treniņnometni Turcijā noslēgusi Latvijas izlases pamatvārtsarga Andra Vaņina "Zürich", kas pēdējā pārbaudes spēlē ar 2:0 apspēlēja Austrijas klubu "Rheindorf Altach".

Andris Vaņins šajā mačā laukumā pavadīja visas 90 minūtes. Abus cīrihiešu vārtus otrajā puslaikā guva Roberto Rodrigess.

"Zürich" sezonu Šveices Superlīgā atsāks 4. februārī, kad mājās tiks uzņemta pastarīte "Thun".

Polijas superkluba Varšavas "Legia" vārtu drošību pārbaudes mačā pret dāņu "Silkeborg" (2:0) no 62. minūtes līdz spēles beigām sargāja 19 gadus vecais Vjačeslavs Kudrjavcevs. Daudzsološais vārtsargs pagājušo sezonu pavadīja Latvijas "SynotTip" Virslīgas komandās "Riga FC" un "Babīte/Dinamo", kurās Kudrjavcevam bija pamatvārtsarga loma.

Krievijas Premjerlīgas kluba Permas "Amkar" sastāvā otro puslaiku laukumā pavadīja uzbrucējs Artūrs Karašausks. "Amkar" mača izskaņā ar 0:1 piekāpās Stara Zagoras "Beroe" no Bulgārijas, Karašausks turpina iziet pārbaudi.

Savukārt draudzības spēlē Turcijā 70 minūtes laukumā pavadīja cits bijušais liepājnieks Dāvis Ikaunieks. Viņa pārstāvētā Jihlavas "Vysočina" nospēlēja 0:0 ar citu Čehijas klubu "Pardubice". Nākamajā mačā "Vysočina" komandu eksaminēs spēcīgā Maskavas "Dynamo".

     [+] [-]

, 2018-01-27 18:43, pirms 6 gadiem
Par Karašausku lasu un nevaru saprast. Viņš vēlreiz ir tajā klubā vai viņš tagad ir krievijā, viņš vairāk nav liepājas spēlētājs?

  -1 [+] [-]

, 2018-01-28 20:04, pirms 6 gadiem
Babītē pērn Kudrjavcevam bija pamatvārtsarga loma, bet Riga FC viņš bija trešais numurs aiz Kurakina un Ozola. Būtu tiešām lieliski, ja izdotos aizķerties tik liela kluba kā Legia sistēmā. Viņam ir potenciāls, kuru jācenšas realizēt.