Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Miķelis Osis

Malašenoks pārbaudīsies Skotijas 1. līgā

Malašenoks pārbaudīsies Skotijas 1. līgā
Oļegs Malašenoks
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas futbolists Oļegs Malašenoks ieradies uz pāris dienu ilgu pārbaudi Skotijas 1. divīzijas klubā "Dundee FC", jo bulgāru "Cherno More" vilcinājusies ar lēmuma pieņemšanu attiecībā uz mūsu spēlētāju.

"Šodien ierados Skotijā. Tā kā "Cherno More" vēlējās, lai vēlreiz ierodos pie viņiem uz pārbaudi, taču es to negribēju, nolēmu doties uz Skotiju. Uz pāris dienu ilgu pārbaudes laiku būšu 1. līgas klubā "Dundee FC". Šovakar paredzēta pārbaudes spēle, nedēļas beigās jau būs skaidrība," šodien sarunā ar eSports.lv apliecināja Oļegs Malašenoks.

Jau ziņojām, ka Oļegs Malašenoks uz pārbaudes laiku pabija vienā no Bulgārijas spēcīgākajiem klubiem "Cherno More", taču, neskatoties uz visai labi aizvadīto nedēļu, mūsu futbolists bulgārus acīmredzot par savu lietderību pilnībā pārliecināt nespēja.

Oļegs Malašenoks līdz šim spēlējis Latvijā "Jūrmalas" sastāvā un U-21 izlasē. Pērn Malašenoks ar 13 vārtu guvumiem bija otrais rezultatīvākais futbolists LMT Virslīgā, par vienu precīzu sitienu atpaliekot no "Ventspils" uzbrucējs Vīta Rimkus.

"Dundee FC" 2007./2008. gada sezonā Skotijas 1. līgā pārliecinoši ieņēma 2. vietu (uz Premjerlīgu tiek tikai labākā 1. līgas vienība), bet šā sezona klubam tik veiksmīga nav izdevusies. Ar 28 punktiem 21 spēlē "Dundee FC" turnīra tabulā ieņem 7. vietu desmit komandu konkurencē. Tiesa gan, līdz 2. vietai "Dundee FC" trūkst tikai četru punktu, bet tālu nav arī pēdējā vieta - piecu punktu attālumā. Sīkāk situāciju Skotijas 1. līgas turnīra tabulā skatieties šeit.


, 2009-01-27 17:06, pirms 15 gadiem
cerams ka lielakai daljai sanaks aizceljot uz futbolistu zemi .... limenis ir ok un arii plashaakas nakotnes iespeejas
, 2009-01-27 17:09, pirms 15 gadiem
Malači visi, kas cenšās izrauties kautkur ārpus Latvijas, jo šosezon domāju, ka latvijā līmenis būs galīgi... Veiksmi un lai izdodas iekļūt klubā.
, 2009-01-27 17:11, pirms 15 gadiem
Kaads veel tic,ka vinji kaut kur tikstak nekaa nebuus atbrauks atpakalj!
, 2009-01-27 17:12, pirms 15 gadiem
Kurs bus nakamais?
, 2009-01-27 17:18, pirms 15 gadiem
interesanti kur visi LV futbolisti bija ieprieksejas sezonas?? kapec tiesi sogad saka izbraukat!!! un par viniem interesejas vairak Azeri un Skoti kaut ka interesanti sanak!
, 2009-01-27 17:24, pirms 15 gadiem
Kas šogad mūsējiem noticis, man liekas turpat divdesmit spēlētāji šogad jau atrādījušies dažādiem klubiem. Tas ir ļoti, ļoti labi, vienīgais man jau jūk, kur kurais spēlēs Lai jau veicas Malašenokam. Tas, ka mūsējie izklīst pa Eiropu ir ļoti pozitīvi, jo nevar noliegt, ka lielākajā daļā Eiropas valstu līmenis ir augstāks nekā mums. It sevišķi priecājos, ja uz ārzemēm brauc uzbrucēji, jo uzbrukums manā skatījumā ir un būs mūsu lielākā problēma tuvākajos gados. Rimkus ir prom, Pahars ir prom, palicis 2. Spānijas līgā nespēlējošs rezervists Māris Verpakovskis un pašlaik bez kluba esošs Karlsons, kurš varbūt spēlēs Ukrainā. Kas vēl paliek ? Grebis, Perepļotkins, varbūt Prohorenkovs, jo no izlases teorētiski viņš nav aizgājis. Bet, kas tālāk ? Solovjovs, Gauračs ? Pagaidām vēl nav gatavi izlases līmenim.
, 2009-01-27 17:27, pirms 15 gadiem
Baxter19 rakstīja: Kaads veel tic,ka vinji kaut kur tikstak nekaa nebuus atbrauks atpakalj!
Es ticu, ka viņi kaut kur tiks. Un pa, ja netiks, nu un ? Vienalga malači, ka braukā un cenšas pierādīt sevi. Nepaņems šogad, varbūt paņems nākamgad, varbūt komandas GM ieteiks, kādam savam draugam, citas komandas GM. Katra šāda atrādīšanās nāk tikai par labu.
, 2009-01-27 17:50, pirms 15 gadiem
gan jau ka tiks ... jebkuram klubam ir prestizha lieta, ja tajaa spelee vienalga kadas valsts izlases speletajs... un Oļegs ir U-21 speletajs ka ari Virsligas viens no rezultativakajiem un jaunakajiem uzbrucejiem, taa kaa , ne velti vinjsh domaju ka tiks tur, kur vinjsh spees kljuut vel specigaks.
, 2009-01-27 19:35, pirms 15 gadiem
[quote janis_berzins]
Kas šogad mūsējiem noticis, man liekas turpat divdesmit spēlētāji šogad jau atrādījušies dažādiem klubiem.

Par tādu lietu kā ekonomiskā krīze esi dzirdējis?
, 2009-01-27 20:02, pirms 15 gadiem
Arii Skotijaa ir ekonomiskaa kriize un veel kada, taapeec vinji sak luukoties peec leetaakiem futbolistiem. Ceru, ka tiks komandaa, vismaz buutu jeega aiziet paskatiities kaadu speeli!!!!!

Bet nu liimenis gan ir kaads ir...
, 2009-01-27 20:03, pirms 15 gadiem
man jau sāk jukt viss galvā...būtu ideāli, ja eSports uztaisītu pēc transfēra loga aizvēršanās rakstu, kas apkopotu visus Virslīgas pametējus un mēģinājumus pamest
, 2009-01-27 20:09, pirms 15 gadiem
reinis2408 rakstīja: man jau sāk jukt viss galvā...būtu ideāli, ja eSports uztaisītu pēc transfēra loga aizvēršanās rakstu, kas apkopotu visus Virslīgas pametējus un mēģinājumus pamest
ar to nebūtu problēmu, bet jāņem vērā, ka logs taisās ciet tikai lielajās valstīs + daudzi mūsējie ir brīvie aģenti un visur kur turpinās braukāt arī februārī
Raimonds Krollis. Foto: MFK Vyškov

Kroļļa komandai otrais panākums piecu dienu laikā

Čehijas otrajā spēcīgākajā līgā otro uzvaru ar rezultātu 1:0 pēc kārtas izcīnīja Raimonda Kroļļa pārstāvētā Viškovas komanda, izbraukumā pieveicot Prostejovas futbolistus.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.