Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Ozols

Ošs gūst trešos vārtus Šveices Superlīgā un kaldina uzvaru pār "Luzern"

Ošs gūst trešos vārtus Šveices Superlīgā un kaldina uzvaru pār "Luzern"
Mārcis Ošs. Foto: "Neuchatel Xamax"

Latvijas valstsvienības aizsargs Mārcis Ošs Šveices augstākās līgas spēlē pret "Luzern" 80. minūtē pēc stūra sitiena ar galvu guva vārtus, palīdzot "Xamax" izcīnīt otro uzvaru Superlīgā šosezon.

Šveices Superlīgā šodien norisinājās divas spēles, turklāt abās piedalījās latviešu futbolisti. Mārcis Ošs pret "Luzern" devās sākumsastāvā un laukumā bija visu spēli. Aizsargs 80. minūtē guva savus otros vārtus sezonā un trešos karjerā Šveices augstākajā līgā. Ošs golu iesita ar galvu pēc stūra sitiena, panākot 2:0 "Xamax" labā. Spēle ar tādu rezultātu arī noslēdzās, "Xamax" izcīnot vien otro uzvaru līgā šosezon un pakāpjoties uz astoto vietu kopvērtējumā ar 12 spēlēs iegūtiem 11 punktiem.

Raženais "Sion" uzbrucējs Roberts Uldriķis spēlē pret "Servette" devās uz maiņu 67. minūtē. Abas komandas guva pa vārtiem pirmajā puslaikā, spēlei noslēdzoties ar 1:1. "Sion" izdarīja tikai divus sitienus pa pretinieku vārtiem, kamēr "Servette" pat 15, tomēr rāmī trāpīto sitienu attiecībā nebija tik liels pārsvars - "Sion" 2:3 "Servette". Uldriķa klubs Superlīgā saglabāja ceturto vietu.

Vitālija Maksimenko pārstāvētā "Olimpija" nostiprināja vadību Slovēnijas līgā, uzvarot tiešo konkurenti "Alumnij". Maksimenko laukumā devās uz maiņu 87. minūtē. "Olimpija" 15 līgas spēlēs izcīnījusi 33 punktus un tuvākās sāncenses -"Maribor" un šodien uzvarēto "Alumnij - apsteidz par pieciem punktiem.

Vladislavs Gutkovskis devās sākumsastāvā, bet viņa pārstāvētā "Termalica" Polijas 1. līgas mačā ar 0:1 piekāpās pret "Radomiak Radom", kas pārņēma vadību līgas kopvērtējumā ar 30 punktiem, kamēr "Termalica" ieņem devīto vietu ar 21 punktu.

Lietuvas futbola augstākās līga mačā tikās Latvijas futbolistu komandas. "Palanga" izcīnīja 1:0 uzvaru pār Viktora Dobrecova vadīto "Atlantas", uzvaras vārtus 26. minūtē gūstot Andrejam Kiriļinam. Līdz 65. minūtei laukumā atradās "Atlantas" pussargs Deivids Dobrecovs, bet Ņikita Juhņevičs spēli noraudzījās no soliņa, kamēr "Palanga" rindās pilnu spēli aizvadīja Vladislavs Kuzmins. Astoņu komandu konkurencē "Palanga" ar 19 punktiem ieņem septīto vietu, bet "Atlantas" ar 26 - sesto.


, 2019-10-27 00:14, pirms 4 gadiem
Pilnīgi smieklīgi, kā izlases spēlētāji individuāli pierada, ka var spēlēt augstā līmenī, bet kā tiek kopā izlasē tā sākas bēdu ieleja. Pat grūti pateikt, ar ko to var izskaidrot. Tikai nesaspēlētības dēļ tādus podus nesagāzīsi. Tur kaut kas ar galvām nav kārtībā.
, 2019-10-27 00:22, pirms 4 gadiem
yankeezulu rakstīja: Pilnīgi smieklīgi, kā izlases spēlētāji individuāli pierada, ka var spēlēt augstā līmenī, bet kā tiek kopā izlasē tā sākas bēdu ieleja. Pat grūti pateikt, ar ko to var izskaidrot. Tikai nesaspēlētības dēļ tādus podus nesagāzīsi. Tur kaut kas ar galvām nav kārtībā.
Bet būtu interesanti pavērot izlasi, ja tai būtu pilnvērtīga treniņ nometne vismaz ar pāris pārbaudes spēlēm!
, 2019-10-27 06:52, pirms 4 gadiem
Robis87 rakstīja: Bet būtu interesanti pavērot izlasi, ja tai būtu pilnvērtīga treniņ nometne vismaz ar pāris pārbaudes spēlēm!
visiem apstakli vienadi, doma citas izlases brauka un trenejas kopa nedelam?
, 2019-10-27 20:14, pirms 4 gadiem
Nu pāris spēlētāji tik ir daudzmaz labās līgās
Jā, Ošs ok, Šteinbors, Gutkovskis Polija
Uldrikis sastāvā tiek reti un golus nesit
Raimonds Krollis. Foto: MFK Vyškov
1

Kroļļa komandai otrais panākums piecu dienu laikā

Čehijas otrajā spēcīgākajā līgā otro uzvaru ar rezultātu 1:0 pēc kārtas izcīnīja Raimonda Kroļļa pārstāvētā Viškovas komanda, izbraukumā pieveicot Prostejovas futbolistus.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.