Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Video: Rudņevs gūst vārtus Vācijas ceturtajā līgā

Egils Broks
Egils Broks
Pēc ilgāka laika oficiālā spēlē atkal piedalījies Artjoms Rudņevs, kurš izgāja laukumā Bundeslīgas kluba "Hamburger SV" U23 komandas sākumsastāvā spēlē pēc spēka ceturtajā Vācijas līgā. Latvijas uzbrucējs guva pirmos vārtus šajā spēlē un palīdzēja komandai gūt uzvaru ar 3:0.
Vērtējums: +1

  +6 [+] [-]

, 2015-10-26 17:53, pirms 8 gadiem
Nu šeit jau Rudņevs jūtās kā mājās,gluži kā Latvijā.Skatītāju tik pat kā nav,ja nu pretējā tribīnē,ja tāda ir

     [+] [-]

, 2015-10-26 18:03, pirms 8 gadiem
Vācijas 4.līga apmēram Virsļīgas lejasgals, ne!?

     [+] [-]

, 2015-10-26 18:28, pirms 8 gadiem
skaisti vārti!

  +8 [+] [-]

, 2015-10-26 18:28, pirms 8 gadiem
Jūs tak esat kretnoīdi... Ko viņš Jums nodarījis? Bez 5 min labākais uzbrucējs no LV pēdējos 5 gados... Nepaveicās ar klubu, treneri, ģimenes lietas u.c., bet kādam te garāks paliek no savu viedo komentāru atstāšanas. Bez šaubām savā dzīvē neesat neko sasnieguši (Bundeslīgā golus noteikti neesat situši) un sapratuši , ja citus spējat šitā nodirtt

  +6 [+] [-]

, 2015-10-26 18:39, pirms 8 gadiem
MTM88 rakstīja: Jūs tak esat kretnoīdi... Ko viņš Jums nodarījis? Bez 5 min labākais uzbrucējs no LV pēdējos 5 gados... Nepaveicās ar klubu, treneri, ģimenes lietas u.c., bet kādam te garāks paliek no savu viedo komentāru atstāšanas. Bez šaubām savā dzīvē neesat neko sasnieguši (Bundeslīgā golus noteikti neesat situši) un sapratuši , ja citus spējat šitā nodirtt
Lai cik labs spēlētãjs arī viņš nebūtu , nevienam normālam latvietim viņa izteikumi par latvieśu valodu ir nepieņemami. Ceru vairs neredzēšu viņu Latvijas izlases tērpā. Ja atceries arī Gorkšam bija ko teikt šinī jautājumā.

 +10 [+] [-]

, 2015-10-26 18:58, pirms 8 gadiem
m.ruu rakstīja: Lai cik labs spēlētãjs arī viņš nebūtu , nevienam normālam latvietim viņa izteikumi par latvieśu valodu ir nepieņemami. Ceru vairs neredzēšu viņu Latvijas izlases tērpā. Ja atceries arī Gorkšam bija ko teikt šinī jautājumā.
Esmu normāls Latvietis un viņš mani kā Latvieti ir aizvainojis mazāk nekā tādi kā Zemļinskis un citi, kas Latviju ieveda Euro 2004. Par Kaļinko izteikumiem nemaz nerunājot. Ja viņš var palīdzēt Izlasei ar vārtiem un uzvarām, tad gribētu viņu redzēt sastāvā.

  -2 [+] [-]

, 2015-10-26 19:09, pirms 8 gadiem
ficuks rakstīja: Vācijas 4.līga apmēram Virsļīgas lejasgals, ne!?
nee. aptuveni jelgavas limenis

  -3 [+] [-]

, 2015-10-26 19:15, pirms 8 gadiem
m.ruu rakstīja: Lai cik labs spēlētãjs arī viņš nebūtu , nevienam normālam latvietim viņa izteikumi par latvieśu valodu ir nepieņemami. Ceru vairs neredzēšu viņu Latvijas izlases tērpā. Ja atceries arī Gorkšam bija ko teikt šinī jautājumā.
tad laikam es neesmu normāls latvietis. Kāda vispār starpība valodai... viņš Latvijas vārdam izdarījis ir daudz vairāk nekā tu, tava ģimene un daži labi deputāti

  +3 [+] [-]

, 2015-10-26 19:35, pirms 8 gadiem
Ko, autori, atkal ar to U23 komandu, tā ir otrā Hamburgas komanda, kur pārsvarā spēlē jaunie Hamburgas sistēmas spēlētāji, pirms nokļūst pirmajā komandā vai sāk spēlēt profesionāli, kur citur.

  -1 [+] [-]

, 2015-10-26 20:09, pirms 8 gadiem
Nu tāds ir viņa līmenis, tur neko nevar darīt, jo koka cilvēks bijis no jaunības, un ar talantu nav apveltīts.. Bet strādājis ir, un cīnījies, bet cik ilgi cīnīsies..

     [+] [-]

, 2015-10-26 20:19, pirms 8 gadiem
leicester rakstīja: nee. aptuveni jelgavas limenis
Da Jelgava tur pirmo vietu liigaa panjemtu bez probleemaam

     [+] [-]

, 2015-10-26 20:49, pirms 8 gadiem
Cerams iedos pārliecību turpinājumā. Līdz ziemai var kapāt otrajā komandā, uzņemt formu, bet tad jāmeklē cits klubs. Piedāvājumi būs, par to es nešaubos. Jāver jauna lapa un jācīnās atkal par vietu izlasē.

     [+] [-]

, 2015-10-26 20:51, pirms 8 gadiem
leicester rakstīja: nee. aptuveni jelgavas limenis
Pilnīgas muļķības. Gribētu redzēt, kurš no šiem klubiem spētu izslēgt Litex vai kaut cik solīdi startētu Eirokausos.

  +2 [+] [-]

, 2015-10-26 21:26, pirms 8 gadiem
Koka cilvēks nebūtu rezultatīvākais Polijas Extralīgā; neiesistu Hattrick Čempionu līgā pret Juventus ( ko laikam visi ir aizmirsuši ) un pirmajā sezonā Bundeslīgā nebūtu Top10 vārtu guvējs !!!
Ja nezin neko par to, kā viņam iegrozījās privātā dzīve un kas treneriem viņā nepatīk, tad nevajag nolikt cilvēku.
Viņš ir skaļākais vārds LV futbollā pēc Pahara un tur neko nevar darīt.

  +2 [+] [-]

, 2015-10-26 21:37, pirms 8 gadiem
aknelis rakstīja: Koka cilvēks nebūtu rezultatīvākais Polijas Extralīgā; neiesistu Hattrick Čempionu līgā pret Juventus ( ko laikam visi ir aizmirsuši ) un pirmajā sezonā Bundeslīgā nebūtu Top10 vārtu guvējs !!!
Viņš ir labs uzbrucējs, ja komandā ir labi pussargi, kas var piespēlēt bumu uz 1 sitienu, pa vārtiem. Ja, vidējā līnija nav līmenī, tad Rudnev, pats ar savu ne visai atzīstamo tehniku īsti neko nevar izdarīt. Par, to liecina izlase, kur iesists, tikai vienreiz 31 spēlē. Kamēr, tas pats Šabala 20 spēlēs guvis 8 vārtus.

  -1 [+] [-]

, 2015-10-26 22:46, pirms 8 gadiem
MTM88 rakstīja: Jūs tak esat kretnoīdi... Ko viņš Jums nodarījis? Bez 5 min labākais uzbrucējs no LV pēdējos 5 gados... Nepaveicās ar klubu, treneri, ģimenes lietas u.c., bet kādam te garāks paliek no savu viedo komentāru atstāšanas. Bez šaubām savā dzīvē neesat neko sasnieguši (Bundeslīgā golus noteikti neesat situši) un sapratuši , ja citus spējat šitā nodirtt
Nabaga Rudnev, neveicas ar visiem pārējiem, bet pašam jau tā viss ok, nu ja, nu ja. Un mums ir kkas vispirms jāsasniedz, piemēram, jāsit goli Bundeslīgā, lai vsp sāktu kritizēt, tā jau ir...

Vairāk par pašu Rudnev kretinē šitā bērnudārznieku loģika, tak vnk klapējam tad ciet komentāru sadaļu, jo neviens te tak nav ar iespaidīgiem sportiskiem sasniegumiem. Kaut SC reiz kādreiz ieviestu muļķdrošu vecuma filtru, lai pirmsbrieduma puišeļi te negvelztu govno.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-10-27 09:29, pirms 8 gadiem
Kecbaja
"Ja viņš var palīdzēt Izlasei ar vārtiem un uzvarām"
Nu ja, seit butu taka maza problema...

     [+] [-]

, 2015-10-29 12:55, pirms 8 gadiem
kecbaja rakstīja: Esmu normāls Latvietis un viņš mani kā Latvieti ir aizvainojis mazāk nekā tādi kā Zemļinskis un citi, kas Latviju ieveda Euro 2004. Par Kaļinko izteikumiem nemaz nerunājot. Ja viņš var palīdzēt Izlasei ar vārtiem un uzvarām, tad gribētu viņu redzēt sastāvā.
Es arī viņu negribu redzēt izlasē. Ja tev latviešu valoda - tukša vieta, tad varbūt tev ir vērts padomāt par tautības maiņu un beigt sevi saukt par latvieti? Padomju domāšanas tipa cilvēki nekad nav izcēlušies ar cieņu pret valsti, kurā viņi dzīvo un kura viņiem deva iespēju izsisties. Bez Latvijas Rudņevs būtu tukša vieta. Bet viņam tik daudz sapratnes nav, diemžēl. Un elementāra cieņa šādiem cilvēkiem nepiemīt. Ja tev tīk, ka pret tevi slauka kājas un uz tavu dzimto valodu uzliek mīksto un iemīda to dubļos, tad varbūt tiešām vērts ir padomāt par tautības maiņu?! Latviešu valoda - manu senču un pēcteču valoda, un, ja kāds to neciena, lai kravā mantas un pazūd no mūsu valsts. Un manas valsts izlasē tādam arī nav vietas. Un pietiek pielabināties vatņikiem un ar dancot pēc viņu stabules! To es saku visiem tiem, kam patīk stāvēt zem dubļu spaiņiem, kurus viņiem gāž virsū atsevišķi latvijci. Sauksiet mani par fašistu? Nu bet lūdzu. Gods būt par fašistu šādu cilvēku acīs. Bet te ir Latvija, jāciena latviešu valodu un nāciju. Ja cilvēkam ir ar to problēmas, tad tādam nav vietas izlasē. Jebkurā sporta veidā. Prasīt no tādiem kadriem, lai viņi būtu godīgi pret sevi un atteiktos no Latvijas pilsonības, būtu par daudz. Kaut gan tas būtu taisnīgi, jo nav ko izmantot Latvijas dotās iespējas, ja tu necieni valsti un tās pamatnācijas valodu. Normāli krievi ciena citas tautas, zemi, kurā viņi dzīvo.