Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

D. Ikaunieka komanda turpina klibot, Gabovs laukumā nāk uz maiņu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

D. Ikaunieka komanda turpina klibot, Gabovs laukumā nāk uz maiņu
Dāvis Ikaunieks
Foto: fcvysocina.cz

Čehijas čempionātā 90 minūtes laukumā pavadīja Dāvis Ikaunieks, kura pārstāvētā "Jihlava" piedzīvoja zaudējumu. Savukārt Vladislavs Gabovs laukumā devās uz maiņu un palīdzēja "Korona Kielce" Polijas Ekstraklasē svinēt panākumu.

Čehijas čempionātu vāji sākusi "Jihlava", kas šovakar savā laukumā ar 0:2 piekāpās "Teplice" komandai. Izšķirošie vārti tika ielaisti 78. minūtē, bet viesi pārsvaru dubultoja četras minūtes līdz pamatlaika noslēgumam. Piecos mačos piedzīvotas trīs neveiksmes un gūti divi punkti, ieņemot 13. vietu 16 komandu konkurencē, bet tuvākajiem sekotājiem vēl viena spēle rezervē.

Dāvis Ikaunieks devās "Jihlava" starta sastāvā un laukumā pavadīja visas 90 minūtes. Zaudētāji izdarīja 15 sitienus pa vārtiem, bet pretinieki - tikai septiņus, tomēr izmantot pārsvaru neizdevās. Ikaunieks četras no piecām spēlēm aizvadījis no zvana līdz zvanam, un latvietis guvis divus no trim "Jihlava" vārtiem šajā sezonā.

Labāk Polijas Ekstraklasē veicās "Korona Kielce", kas viesos ar 2:1 pieveica "Plock". Vadībā izdevās izvirzīties 60. minūtē. Lai gan laukuma saimnieki panāca izlīdzinājumu, 82. minūtē tika izrauti trīs punkti, kas ļāvuši pacelties līdz ceturtajai vietai 16 komandu sabiedrībā.

Latvijas futbolists Vladislavs Gabovs laukumā devās vienu minūti pēc sāncenšu gūtajiem vārtiem un palīdzēja nokārtot uzvaru. Gabovs pirmās trīs sezonas spēles sāka starta sastāvā, bet pēcāk laukumā biežāk nācis uz maiņu, lai gan pirmdien atkal bija 90 minūtes uzvarā ar 1:0 pret "Wisla".

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja