Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Oficiāli: Grīnbergs pievienojas "Schalke 04" otrajai komandai

Oficiāli: Grīnbergs pievienojas "Schalke 04" otrajai komandai
Jānis Grīnbergs (pa labi)
Foto: Schalke04.de

18 gadus vecais Latvijas futbolists Jānis Grīnbergs pievienojies Andrejam Cigaņikam Vācijas Bundeslīgas kluba “Schalke 04” U23 komandā, apstiprinājis klubs.

“Mums bija iespēja ilgāku laiku vērot Jāņa sniegumu,” kluba paziņojumā citēts treneris Džeralds Asamoā, bijušais Vācijas izlases uzbrucējs un “Schalke 04” leģenda. “Esam ļoti priecīgi, ka viņš pievienojies mūsu komandai. Viņš ir daudzsološs talants, kurš mums dod iespējas variēt ar spēli.”

Par 18 gadus vecā Jāņa Grīnberga pievienošanos “Schalke 04” sistēmai tika ziņots jau iepriekš, un viņš aizvadījis dažus mačus, kuros, kā norādīts kluba mājaslapā, pārliecinājis atbildīgās personas komandas vadībā par savu vērtību.

Grīnbergs gada pirmajā pusē pārstāvēja RFS, piedaloties piecās spēlēs Virslīgā, kurā pirms dažiem gadiem spēlēja arī "Skonto" sastāvā, izceļoties ar vārtu guvumu jau pirms savas 16 dzimšanas dienas atzīmēšanas.

“Schalke 04” otrā komanda aizvadītajā sezonā palika pēdējā vietā savā reģionālajā zonā un izkrita uz Vācijas pēc spēka piekto līgu. Uz šo komandu pārcēlies arī cits Latvijas spēlētājs – Andrejs Cigaņiks, kurš iepriekš bija Leverkūzenes “Bayer” jauniešu komandā.

Krievijas pirmajā līgā tikmēr trešo uzvaru četrās jaunās sezonas spēlēs guvusi Vladimira Kameša pārstāvētā “Yenisey”, kas ar 2:0 pieveica “Orenburg”. Kamešs devās sākumsastāvā un nospēlēja visas 90 minūtes. Šajā pašā līgā Ivans Lukjanovs palīdzēja "Fakel" ar 1:0 pieveikt "Tyumen". Arī Lukjanovs bija sākumsastāvā un laukumā palika visu spēli, palīdzot savai komandai izcīnīt pirmo uzvaru sezonā.

Izmantotie resursi:
Junioren-Nationalspieler Grinbergs kommt zur...


, 2017-07-26 20:55, pirms 7 gadiem
Nu tik būs brīnumi!!!
, 2017-07-27 01:18, pirms 7 gadiem
Vareni! Aug mums iespaidīga futbolistu paaudze.
, 2017-07-27 08:11, pirms 7 gadiem
Šķiet, ka mums tik daudz spēlētaju vēl nekad nav braukuši uz ārzemju akadēmijām kā tagad. Cerams, ka tas kā basketbolā dos arī rezultātu un mums parādīsies augstāko līgu spēlētāji
, 2017-07-27 09:20, pirms 7 gadiem
Paskatijos interneta, viņš būsjaunākais spēlētājs tajā komandā. Tā laikam ir laba zīme, ka nav pie U-19 bet jau otrajā komandā.
Vitālijs Maksimenko. Foto: LFF
9

Maksimenko: "Jaunā trenera vadībā izlases treniņi ir intensīvi, sapulces - īsākas"

Vitālijs Maksimenko Latvijas izlases kandidātu sarakstā atgriezies pēc trīs gadu pārtraukuma. Sarunā ar Sportacentrs.com futbola apskatnieku Edmundu Novicki viņš izteica prieku par atgriešanos izlasē un raksturoja jaunās vēsmas treneru kolektīvā.
Dāvis Ikaunieks ar komandas biedriem pēc vārtu guvuma. Foto: FA Šiauliai
2

Dāvim Ikauniekam cīņas galotnē izšķirošie vārti panākumā pār Kauņas "Žalgiri"

Lietuvas A līgā futbolā otrajā spēlē pēc kārtas vārtus guvis Dāvis Ikaunieks, kurš šodien pamatlaika izskaņā izvirzīja vadībā Šauļu komandu, sniedzot tai uzvaru (2:1) pār Kauņas "Žalgiri".
Kaspars Dubra. Foto: FK Panevėžys

Toberam 25. pilnā spēle Šveicē, Lietuvas čempionei katastrofāls sezonas sākums

Šveices futbola Superlīgā 25 no 28 kārtām "no zvana līdz zvanam" spēlējis Latvijas valstsvienības aizsargs Kristers Tobers, Cīrihes "Grasshoppers" 80. minūtē atspēlējoties (1:1) un izcīnot punktu pret "St. Gallen".