Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Medijs: Šteinbora "Arka" domā par Rakela atgriešanos pie bijušā trenera

Rolands Eliņš

Medijs: Šteinbora "Arka" domā par Rakela atgriešanos pie bijušā trenera
Deniss Rakels. Foto: Zigismunds Zālmanis

Latvijas izlases vārtsarga Pāvela Šteinbora pārstāvētā Polijas komanda Gdiņas „Arka” vasarā meklēs pastiprinājumu priekšējā līnijā, un pilsētas vietējais medijs „Trojmiesto.pl” vēsta, ka klubs interesēsies par šobrīd Kiprā spēlējošā Denisa Rakela piesaisti.

Deniss Rakels „Arka” transfēru sakarā tiek piesaukts sezonas gaitā komandā ienākušā galvenā trenera Jaceka Zeliņska sakarā. Tieši Zeliņska vadībā Rakels aizvadīja savas karjeras labāko sezonu „Cracovia” rindās, izpelnoties transfēru uz Anglijas „Championship” komandu „Reading”, un šovasar Zeliņskim plānots meklēt pastiprinājumu „Arka” sastāvam.

Kopā ar Rakelu tiek piesaukts arī viņa bijušais partneris Eriks Jendrišeks, slovāku uzbrucējs, kurš šobrīd spēlē Grieķijas līgā. „Arka” kluba vadība minētajam poļu medijam konkrētus uzvārdus, kas atrodas kluba interešu lokā, neapstiprināja, taču arī nenoliedza un norādīja, ka uzsvars patiešām tiks likts uz jauna sākumsastāva uzbrucēja atrašanu.

Rakels šobrīd spēlē Kipras klubā „Paphos”, kurā gan ar lielu rezultativitāti nav izcēlies – 17 spēlēs Kipras līgā tikai vieni vārti. Pagājušo sezonu Rakels sekmīgi pabeidza „Riga” rindās, kļūstot par Latvijas čempionu, un, ņemot vērā „Paphos” un „Riga” sadarbību, netika izslēgta iespēja, ka arī šosezon viņš vasarā atgriežas „Riga”.

Polijā Rakels ir pārstāvējis vairākus klubus, bet nekad savā karjerā nav spēlējis tik sekmīgi kā 2015. gadā, kad 30 Ekstraklases mačos trenera Zeliņska vadībā iesita 18 vārtus.

„Arka” šo sezonu Ekstraklasē pabeidza 13. vietā, un vietas nosargāšanā līgā lieli nopelni arī vārtsargam Pāvelam Šteinboram. Viņš Ekstraklases sezonu pabeidza kā vienīgais spēlētājs visā līgā, kurš neizlaida nevienu spēles minūti, pavadot laukumā visas 90 minūtes visās 37 savas komandas spēlēs.

Izmantotie resursi:
https://sport.trojmiasto.pl/Arka-Gd...