Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

CSKA ārsts: "Cauņas problēmas ar savainojumiem ir pagātnē"

CSKA ārsts: "Cauņas problēmas ar savainojumiem ir pagātnē"
Aleksandrs Cauņa
Foto: pfc-cska.com

Latvijas futbola izlases pussargam Aleksandram Cauņam veselības problēmas ir aiz muguras, un ir cerība, ka viņš spēs veiksmīgi sagatavoties nākamajai sezonai, sarunā ar Bobsoccer.ru izteicies Maskavas CSKA medicīniskā personāla vadītājs.

26 gadus vecajam Latvijas futbola izlases pussargam Aleksandram Cauņam aizvadītā sezona izvērtās ārkārtīgi neveiksmīga. Savainojumu dēļ Latvijas futbolists aizvadīja tikai piecas spēles sezonas sākumā, bet atlikušo laiku mocījās ar savainojumiem.

Pagājušā gada septembra beigās Latvijas futbolistam tika konstatēts kājas pirksta lūzums, tomēr savainojums izrādījās nopietnāks, nekā bija gaidāms, un Cauņa tikai šī gada janvārī treniņnometnē Spānijā atgriezās kopējā grupā. Pavisam drīz gan Cauņa pārtrauca treniņus, jo viņam kaula savienojuma vietā tika konstatēta tūska. Aprīļī Latvijas izlases pussargs atsāka individuālos treniņus.

"Žēl, ka neizdevās viņu atkal sagatavot spēlei laukumā. Pēc vienas smagas traumas Cauņam tika konstatēta nākamā, kas neļāva viņam spēlēt līdz pat sezonas beigām. Par laimi, visas problēmas tagad ir aiz muguras, un ceru, ka jaunajai sezonai Cauņa būs pilnībā gatavs," intervijā Bobsoccer.ru sacīja viens no Krievijas Premjerlīgas čempiona Maskavas CSKA ārstiem, medicīniskā dienesta priekšnieks Šagabutdins Kerimovs.

Izmantotie resursi:
www.bobsoccer.ru

  +6 [+] [-]

, 2014-05-26 14:23, pirms 10 gadiem
Lai nu tā būtu!

  +1 [+] [-]

, 2014-05-26 14:31, pirms 10 gadiem
Ja CSKA fiziskās sagatavotības personāls turpinās strādāt tik profesionāli, viss darba posms CSKA, viņiem drīz vien būs aiz muguras...
Pārāk kliba ir šī komanda...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2014-05-26 15:28, pirms 10 gadiem
Gluži kā Pahars
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-05-27 11:23, pirms 10 gadiem
kristālpuika