Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Cigaņikam komandas kapteiņa loma, "Cambuur" graujoša uzvara Nīderlandē

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Cigaņikam komandas kapteiņa loma, "Cambuur" graujoša uzvara Nīderlandē
Andrejs Cigaņiks. Foto: SC Cambuur

Nīderlandes pēc spēka otrās jeb "Eerste Divisie" komandas Lēuvārdenas "Cambuur" kapteiņa lomā iejuties latviešu kreisās malas pussargs Andrejs Cigaņiks, palīdzot vienībai ar 4:1 mājās sakaut "Maastricht".

Kā jau kapteinim pienākas, Cigaņiks laukumā pavadīja visu spēli. "Cambuur" rindās Cigaņiks šosezon aizvadījis 29 spēles, izceļoties ar vienu rezultatīvu raidījumu un trīs vārtus nesošām piespēlēm.

Pirmajā puslaikā "Cambuur" nopelnīja divas iespējas izpildīt 11 metru soda sitienus, abus no tiem realizējot francūzim Robinam Molunam. Tas mājiniekiem pārtraukumā ļāva doties pie rezultāta 2:0.

Otro 45 minūšu sākuma daļā Roberts Šilders pēc Moluna piespēles "Cambuur" pārsvaru palielināja līdz 3:0. "Maastricht" gan vienus vārtus drīz vien atguva (1:3), taču mača kompensācijas laikā "Bordeaux" klubā uzspēlējušais Robins Moluns sev nokārtoja hat-trick un uzstādīja spēles gala rezultātu - 4:1 "Cambuur".

Līdz ar to "Cambuur" pirms noslēdzošās kārtas ar 57 punktiem pacēlusies uz "Eerste Divisie" devīto pozīciju, kas turnīra noslēgumā dotu iespēju izslēgšanas spēlēs pacīnīties par iekļūšanu "Eredivisie" čempionātā.