Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Dubras "BATE" izstājas no Baltkrievijas kausa, Barinovam 2. puslaiks Lietuvā

Dubras "BATE" izstājas no Baltkrievijas kausa, Barinovam 2. puslaiks Lietuvā
Vitālijs Barinovs
Foto: Mārtiņš Jankovskis, Sportacentrs.com

Šovakar Kaspara Dubras klubs Barisavas "BATE" Baltkrievijas kausa pusfināla atbildes mačā ar 1:0 apspēlēja Brestas "Dinamo", tomēr divu spēļu summā piekāpās ar 1:2, izstājoties no kausa izcīņas. Tikmēr Vitālija Barinova Jonavas "Lietava" ar 0:1 viesos atzina Traķu "Trakai" pārākumu.

Baltkrievija

Pirmajā pusfināla mačā Brestā, "BATE" komanda bija piekāpusies ar 0:2, kas nozīmēja, ka šovakar bija jāuzvar ar 2:0 vai lielāku pārsvaru, lai tiktu kausa finālā un spēlētu pret Soļihorskas "Shakhtyor", kas savā pusfinālā ar 3:2 divu spēļu summā bija pieveikusi "Slutsk" vienību.

Pirmajā puslaikā viesi izturēja mājinieku spiedienu - 0:0. Turpretim, otrā puslaika 64. minūtē melnkalnietis Mirko Ivaničs, pēc centrējuma soda laukumā, izvirzīja vadībā mājiniekus - 1:0. Tomēr Brestas "Dinamo" atlikušajā laikā izturēja "BATE" spiedienu, iekļūstot kausa finālā.

Kaspars Dubra spēlei nebija pieteikts.

Lietuva

Jonavas "Lietava" Traķos viesojās pie vietējā "Trakai". Spēles 34. minūtē mājinieku spēlētājs Darijus Kazubovičs (agrāk spēlējis arī RFS) guva vienīgos vārtus šajā spēlē, atnesot "Trakai" uzvaru ar 1:0.

Vitālijs Barinovs izgāja laukumā otrā puslaika sākumā.

Jonavas "Lietava" ar iegūtiem sešiem punktiem astoņās spēlēs ieņem sesto vietu turnīra tabulā.

Leģionāru šīs sezonas statistika (laukuma spēlētāji)

SpēlētājsKomandaSVRPSSMin
Kaspars DubraBATE00000
Vitālijs BarinovsLietava3000270

Izmantotie resursi:
Pradžia - A Lyga
Календарь » Сезон » Официальный сайт » ФК БАТЭ


Raimonds Krollis. Foto: MFK Vyškov
1

Kroļļa komandai otrais panākums piecu dienu laikā

Čehijas otrajā spēcīgākajā līgā otro uzvaru ar rezultātu 1:0 pēc kārtas izcīnīja Raimonda Kroļļa pārstāvētā Viškovas komanda, izbraukumā pieveicot Prostejovas futbolistus.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.