Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Arī Kazačoks dodas uz Serbiju, kļūstot par Svārupa komandas biedru

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Arī Kazačoks dodas uz Serbiju, kļūstot par Svārupa komandas biedru
Jevgeņijs Kazačoks. Foto: ofkbacka.rs

Serbijas futbola Superlīgas klubam “Bačka Palanka” pievienojies 25 gadus vecais pussargs Jevgeņijs Kazačoks. Komandai nule jau pievienojās latviešu uzbrucējs Kaspars Svārups.

Divkārtējam Latvijas Virslīgas čempionam Jūrmalas “Spartaka” rindās Jevgeņijam Kazačokam šī būs pirmā komanda ārzemēs. 2019. gada sezonu viņš aizvadīja “Ventspilī” un pat uzmērīja kapteiņa apsēju, taču šķiršanās no Kurzemes komandas bija skandāliem apvīta. Ticis uz brīvām kājām, Kazačoks pievienojās “Jelgavai”, kuras rindās pagājušajā sezonā aizvadīja 20 spēles.

Tagad Kazačoks pievienojies “Bačka Palanka” - vienībai, kas pirms nepilnām divām nedēļām pavēstīja par 26 gadus vecā latviešu uzbrucēja Kaspara Svārupa parakstīšanu. Viņš pirms došanās uz Serbiju ir spēlējis ārzemēs, pirms vairākiem gadiem cenšoties sevi pierādīt Polijas trešajā līgā.

Pagājušajā sezonā “Bačka Palanka” ieņēma ceturto vietu Serbijas pirmajā līgā. Superlīgas dalībnieku pulks uz vienu gadu tika palielināts līdz 20 komandām, un “Bačka” bija pēdējā, kas nopelnīja dalību valsts augstākajā līgā. Tomēr pēc šīs sezonas ārā kritīs sešas komandas, un latviešu vienību no drošības zonas šķir desmit punkti. Ar 19 spēlēs sakrātajiem 11 punktiem komanda ir pēdējā vietā. Sezona tiks atsākta 6. februārī.

Izmantotie resursi:
https://ofkbacka.rs/vesti/letonski-...

     [+] [-]

, 2021-01-26 14:43, pirms 3 gadiem
Vismaz arzemēs vietu neviens nedāvinās būs jācīnās

  +1 [+] [-]

, 2021-01-26 14:59, pirms 3 gadiem
Gavno.

     [+] [-]

, 2021-01-26 17:52, pirms 3 gadiem
Te prasās kādu aizkulišu zinātāja komentāru. Skaidrs, ka tas klubs no augstākās līgas izkritīs un ne jau šie ir tie spēlētāji, kas spētu palīdzēt viņiem noturēties. Tad kāpēc viņus tur ņem?

     [+] [-]

, 2021-01-26 19:53, pirms 3 gadiem
mndvolk rakstīja: Te prasās kādu aizkulišu zinātāja komentāru. Skaidrs, ka tas klubs no augstākās līgas izkritīs un ne jau šie ir tie spēlētāji, kas spētu palīdzēt viņiem noturēties. Tad kāpēc viņus tur ņem?
Neko nezinu par aizkulisēm, bet redzot kādi sūdi Balkanos ir ar Covid un aptuveni saprotot, kad viņiem spīd kaut kāda vakcinācija, pieļauju, ka ar naudām arī visiem nav izcili.

     [+] [-]

, 2021-01-26 20:21, pirms 3 gadiem
mndvolk rakstīja: Te prasās kādu aizkulišu zinātāja komentāru. Skaidrs, ka tas klubs no augstākās līgas izkritīs un ne jau šie ir tie spēlētāji, kas spētu palīdzēt viņiem noturēties. Tad kāpēc viņus tur ņem?
Abiem viens aģents un aģentam droši vien ir savi gali šajā komandā,vairāk iemeslu neredzu,lai parakstītu viņu,jo ar tādu attieksmi kā Jelgavā domājams skauti neievēroja viņu.