Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Tarasovam sezonas piektais brīdinājums un zaudējums Turcijas otrajā līgā

Tarasovam sezonas piektais brīdinājums un zaudējums Turcijas otrajā līgā
Igors Tarasovs
Foto: raa5.com

Latvijas izlases futbolista Igora Tarasova pārstāvētā „Giresunspor” komanda ar 1:2 piedzīvoja zaudējumu Turcijas pēc spēka otrajā līgā pret „Denizlispor” vienību.

Igors Tarasovs, kurš pirms divām nedēļām bija izcēlies ar vārtu guvumu „Giresunspor” sastāvā, arī šodien izgāja komandas pamatsastāvā. Viņš saņēma dzelteno kartīti jau 17. minūtē, kamēr viņa komandu pirmo puslaiku noslēdza ar neizšķirtu 1:1.

Izšķirošie vārti tika ielaisti 90. minūtē, kas noveda pie Tarasova komandas zaudējuma ar 1:2, kamēr viņš pats aizvadīja kārtējo spēli bez maiņām. Šī Tarasovam ir piektā dzeltenā kartīte šosezon.

Tarasova pārstāvētajai „Giresunspor” šis bija pirmais zaudējums pēdējās trīs spēlēs un liek kopvērtējumā atkāpties uz devīto 18 komandu konkurencē, turklāt lielākajai daļai šīs līgas komandu šīs kārtas spēles vēl tikai priekšā. Savukārt šodienas pretiniece „Denizlispor” ar trim punktiem par uzvaru pakāpusies uz astoto vietu.


Raimonds Krollis. Foto: MFK Vyškov
1

Kroļļa komandai otrais panākums piecu dienu laikā

Čehijas otrajā spēcīgākajā līgā otro uzvaru ar rezultātu 1:0 pēc kārtas izcīnīja Raimonda Kroļļa pārstāvētā Viškovas komanda, izbraukumā pieveicot Prostejovas futbolistus.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.