Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Edmunds Novickis

Verpakovskis nespēlē, Perepļotkins nopelna 11 metru soda sitienu un tiek finālā

Verpakovskis nespēlē, Perepļotkins nopelna 11 metru soda sitienu un tiek finālā
Andrejs Perepļotkins (pa kreisi) pēc iesišanas "Anzhi"
Foto: http://fc-anji.ru

Šodien Azerbaidžānas futbola čempionātā pie teikšanas nav tikuši Māris Verpakovskis un Deniss Ivanovs, kamēr Oskars Kļava nospēlēja pilnu spēli. Uzbekistānas kausa pusfināla atbildes spēlē Andrejs Perepļotkins nopelnīja 11 metru soda sitienu, palīdzot komandai "Nasaf" izraut 3:3 neizšķirtu un iekļūt finālā.

Andreja Perepļotkina Karši "Nasaf" salīdzinoši nesen noslēdza Uzbekistānas čempionātu 4. vietā, mūsu futbolistam pēdējās kārtās nespēlējot. Šodien "Nasaf" aizvadīja Uzbekistānas kausa izcīņas pusfināla atbildes spēli ar "Buxoro". Pirmā spēle tika uzvarēta ar 2:0 un šodien viesos iegūtais neizšķirts 3:3 deva ceļazīmi uz finālu. Perepļotkins nāca uz maiņu 60. minūtē un bija ļoti pamanāms. Pēc vairākām citām aktivitātēm 90. minūtē Perepļotkins nopelnīja 11 metru soda sitienu, kas "Nasaf" ļāva izraut neizšķirtu. Finālā "Nasaf" tiksies ar "Bunyodkor", kas pusfinālā tika galā ar čempioni "Pakhtakor", kaut nedaudz revanšējoties par piekāpšanos nacionālajā čempionātā (pārtrūka "Bunyodkor" četru gadu uzvaru sērija). Tātad "Nasaf", kas pērn arī spēlēja finālā un zaudēja "Pakhtakor", šogad finālā tiksies ar "Bunyodkor". "Nasaf" vēl nekad nav ieguvusi Uzbekistānas kausu.

Šodien noslēdzās Baltkrievijas čempionāts. Pēdējā kārtā pēdējo gadu nemainīgā čempione BATE uzņēma Sergeja Kožana un Jevgeņija Kosmačova Soļigorskas "Shakhtyor". Arī šogad BATE triumfēja čempionātā, jo pirms pēdējās kārtas bija iekrāts četru punktu pārsvars tieši pār "Shakhtyor". Mūsējo pārstāvētajam klubam bija iespēja pabeigt čempionātu ar mīnus vienu punktu, taču iznāca otrādi - BATE uzvarēja ar 2:1, palielinot pārsvaru līdz septiņiem punktiem. Vicečempioni Kosmačovs un Kožans palika rezervē. Vakar dublieru mačā "Shakhtoyr" uzvarēja ar 4:1, un Kožans nospēlēja pilnu spēli.

Azerbaidžānas čempionātā kārtējo neveiksmi piedzīvojusi Māra Verpakovska un Denisa Ivanova "Baku". Pēc izvirzīšanās vadībā pret čempioni "Neftchi" ar 1:0 komanda vēlāk pie 1:1 palika mazākumā 88. minūtē un pēdējā minūtē "Neftchi" izrāva 2:1 uzvaru. Verpakovskis palika rezervē, bet Ivanova nebija pieteikumā. Oskars Kļava izgāja sava AZAL pamatsastāvā mačā ar "Sumqayit", un cīņa noslēdzās 1:1.

Pāvela Šteinbora un Ritus Krjaukļa "Golden Arrows" DĀR čempionāta spēlē viesos nospēlēja neizšķirti 2:2 ar "Supersport United". 75. minūtē latviešu komanda izvirzījās vadībā ar 2:1, tomēr 86. minūtē vadību izlaida. Mazs mierinājums, ka tika pārtraukta trīs spēļu zaudējumu sērija. Abi mūsējie nospēlēja pilnu maču.

Ungārijas čempionātā negaidītu uzvaru guvusi Aleksandra Čekulajeva "Lombard Papa", kas mājās ar 1:0 uzveica vienu no līderēm "Videoton". Mūsu uzbrucējs palika rezervē.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-11-26 18:50, pirms 11 gadiem
Par Pļutku sen nekas nebija dzirdēts. Diezgan čābīgi jau, ja šogad bez medaļām jāiztiek. Cerams, ka paņems kausu.

Kožanam gan labi. Nospēlējis klubā nepilnus divus mēnešus un ticis pie medaļas jau. Apsveicu abus ar medaļām, bet cerams, ka nākamsezon tēmēs augstāk par Baltkrieviju.
Raimonds Krollis. Foto: MFK Vyškov
1

Kroļļa komandai otrais panākums piecu dienu laikā

Čehijas otrajā spēcīgākajā līgā otro uzvaru ar rezultātu 1:0 pēc kārtas izcīnīja Raimonda Kroļļa pārstāvētā Viškovas komanda, izbraukumā pieveicot Prostejovas futbolistus.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.