Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gutkovskis vienojas ar Milika un Rudņeva aģentūru, Šteinbors spēlē kausā

Agris Suveizda

Gutkovskis vienojas ar Milika un Rudņeva aģentūru, Šteinbors spēlē kausā
Pāvels Šteinbors
Foto: arka.gdynia.pl

Polijas kausa izcīņas ceturtdaļfinālu ar zaudējumu sākusi Gdiņas "Arka", kas pirmajā spēlē izbraukumā piekāpās pēc spēka otrās līgas komandai "Bytovia" (1:2).

Kausa izcīņas pirmajās kārtās Gdiņas "Arka" pārspēja pēc spēka piektās līgas lomandu "Rominta Goldap" (4:1), pēc spēka trešās līgas vienību "Olimpia" (1:0) un pēc spēka ceturtās līgas komandu "Ostrowiec" (2:1), kļūstot tikai par vienu no četriem Ekstraklases klubiem, kas turpina cīņu par kausu.

Ceturtdaļfināla veiksminieces tiek noskaidrotas divu spēļu summā, un "Arka" pēc zaudējuma Ekstraklasē pret Ščecinas "Pogon" (0:3) veica septiņas izmaiņas pamatsastāvā. Kā varēja gaidīt, vārtu drošība atkal tika uzticēta Pāvelam Šteinboram, kurš piedalījies visās kausa spēlēs, bet palicis rezervē visos 13 Ekstraklases mačos.

Gdiņas "Arka" pirmos vārtus ielaida 29. minūtē (0:1), 82. minūtē mājinieki pārsvaru dubultoja (2:0), bet piecas minūtes līdz pamatlaika beigām svarīgus vārtus guva 34 gadus vecais uz maiņu iznākušais Pavels Abots, deficītu samazinot līdz vieniem vārtiem (1:2) un uzlabojot cerības atspēlēties atbildes spēlē, kas notiks 30. novembrī.

"Bitovia", kas iepriekšējās trīs cīņās spēlēja neizšķirti, nav zaudējusi jau deviņos mačos pēc kārtas (5-4-0, 19:10) un pēc spēka otrajā līgā ar 21 punktu 14 spēlēs atrodas piektajā vietā. Tikmēr "Arka" nav uzvarējusi jau piecās spēlēs pēc kārtas (0-2-3, 2:7) un Ekstraklasē ar 18 punktiem 13 spēlēs arī ieņem piekto pozīciju. Iepriekšējās kausa kārtās "Bytovia" jau izslēdza divus Ekstraklases klubus – Ļubinas "Zaglebie" (1:0) un Vroclavas "Slask" (3:0).

Tikmēr aģentūra "F-MG.com", kuras klientu sarakstā norādīts arī Polijas izlases uzbrucējs Arkadiušs Miliks un Latvijas izlases uzbrucējs Artjoms Rudņevs, savā Twitter profilā paziņoja, ka vienojusies arī ar Vladislavu Gutkovski, kurš bija viens no Latvijas U21 izlases līderiem, bet šomēnes debitēja arī Latvijas pieaugušo izlasē.

Izmantotie resursi:
Live scores, results, fixtures, tables,...

  +1 [+] [-]

, 2016-10-26 08:53, pirms 7 gadiem
Izskatās ka kkādā Macdonaldā paraksta līgumu...