Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Vaņina "Sion" atspēlē divu vārtu starpību un izrauj uzvaru 89. minūtē

Vaņina "Sion" atspēlē divu vārtu starpību un izrauj uzvaru 89. minūtē
Andris Vaņins
Foto: Freshfocus/SFL.ch

Šveices superlīgas mačā šodien pēdējās minūtēs uzvaru izrāva Andra Vaņina pārstāvētais FC "Sion", bet Krievijas Premjerlīgā punktu Maskavas CSKA palīdzēja izcīnīt Aleksandrs Cauņa.

"Sion" futbolisti savā laukumā ar 3:2 pārspēja Cīrihes "Grasshopper", uzvaras vārtus Gregorijam Karlēnam gūstot tikai spēles 89. minūtē. Mājinieki šajā mačā prata atspēlēt divu vārtu deficītu, jo spēles 25. minūtē komanda bija nonākusi iedzinējos ar 0:2. To veicināja arī "Grasshopper" divas muļķīgas sarkanās kartītes. Andris Vaņins kā ierasts nospēlēja visas 90 minūtes, bet "Sion" pēc šī panākuma ar 18 punktiem 13 mačos nostiprinājās piektajā vietā.

Baltkrievijas čempionātā par šīs sezonas čempioni jau kronētā Borisovas BATE bez savainojumu ārstējošā Latvijas izlases aizsarga Kaspara Dubras savā laukumā ar 2:1 pieveica Novopolockas "Naftan". Ar 59 punktiem 24 spēlēs BATE ir neaizsniedzami tuvākajiem sekotājiem.

Krievijas Premjerlīgā Maskavas CSKA izbraukumā cīnījās neizšķirti 0:0 ar Groznijas "Terek" futbolistiem, bet Aleksandrs Cauņa spēles 85. minūtē nomainīja bulgāru pussargu Georgiju Milanovu. CSKA ar 33 punktiem 13 mačos joprojām gana pārliecinoši ieņem Krievijas Premjerlīgas līderpozīciju.

Krievijas Nacionālās līgas čempionātā Ivana Lukjanova pārstāvētais Astrahaņas "Volgar" savās mājās ar 2:0 pārspēja Saratovas "Sokol". Lukjanovs laukumā izgāja uz maiņu spēles 58. minūtē, kad rezultāts jau bija 2:0. "Volgar" komanda ar 26 punktiem 18 mačos Nacionālajā līgā ieņem astoto vietu 20 komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
sfl.ch
int.soccerway.com

  +2 [+] [-]

, 2015-10-25 21:00, pirms 9 gadiem
sienāžus uzvarēt ir labs

     [+] [-]

, 2015-10-26 11:24, pirms 9 gadiem
https://www.youtube.com/watch?v=c6e...
Sabalas goli