Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Žuļevs Ungārijā gūst pirmos vārtus šosezon, Zjuzinam rezultatīva piespēle

Rolands Eliņš

Žuļevs Ungārijā gūst pirmos vārtus šosezon, Zjuzinam rezultatīva piespēle
Vadims Žuļevs (#11)
Foto: Soproni VSE-GYSEV

Vadims Žuļevs guvis savus pirmos vārtus Ungārijas čempionātā pēc pārejas no "Jelgavas", Artūrs Zjuzins nopelnījis dzelteno kartīti un rezultatīvi piespēlējis Krievijas pirmajā līgā, bet Deniss Rakels neizmantoja vārtu gūšanas iespējas Polijā.

Ungārijā ar vārtu guvumu un dzelteno kartīti izcēlies bijušais "Jelgavas" pārstāvis Vadims Žuļevs. Viņš "Papa" komandas rindās iesita golu otrā puslaika sākumā, pēc ielaušanās soda laukumā izdarot ļoti spēcīgu sitienu un tobrīd panākot 1:1, bet pēc tam "Papa" izdevās arī izraut uzvaru 2:1. Žuļevs tika nomainīts 86. minūtē, un pēc vasarā veiktās pārejas viņam šie bija pirmie vārti ungāru komandā, kura ieņem desmito vietu kopvērtējumā (16 komandu konkurencē).

Polijas Ekstraklasē zaudējumu cietusi Denisa Rakela "Cracovia", kura viesos piekāpās "Pogon" vienībai (1:2). Rakels pirmajā puslaikā bija ļoti aktīvs un vairākkārt mēģināja individuāli apspēlēt pretinieku aizsargus, kuri pāris reizes pārkāpa noteikumus pret viņu. Rakels arī pēc atlēkušās bumbas gandrīz guva vārtus, taču pretinieku aizsargs paspēja bloķēt viņa sitienu. Arī 77. minūtē Rakels bīstami sita, bet šoreiz jau bumbu atvairīja vārtsargs. Kopumā Rakels laukumā pavadīja visu spēli, bet "Cracovia" joprojām saglabā 13. vietu līgā. Savukārt Polijas pirmajā līgā 90 minūtes "Suwalki" neizšķirtā 1:1 nospēlējis Maksims Rafaļskis.

Šveices čempionātā "Aarau" sastāvā atkal nebija neviena latvieša - Edgaram Gauračam joprojām savainojums, Nauris Bulvītis nebija pieteikumā neizšķirtā 0:0 pret "Thun". Krievijas pirmajā līgā "Baltika" arī spēlēja neizšķirti (1:1 pret "Tyumen"), turklāt ierindā bija abi mūsu izlases pārstāvji. Gan Aleksandrs Koliņko, gan Artūrs Zjuzins nospēlēja visas 90 minūtes, turklāt tieši viņš izdarīja rezultatīvu piespēli vienīgo vārtu guvumā. Zjuzinam gan arī dzeltenā kartīte. Šajā pašā līgā Oļegs Laizāns tika nomainīts spēles 83. minūtē "Yenisey" neizšķirtā 0:0. Lietuvā Antons Jemeļins palika "Atlantas" rezervē neizšķirtā 0:0 pret "Suduva".

Starp citu, Zjuzina sakarā jāpiemin arī kāds cits interesants notikums. Pēcspēles konferencē kāds krievu žurnālists, kurš spēles laikā nebija piefiksējis rezultatīvās piespēles izdarītāja vārdu, nolēma uzdot šo jautājumu "Baltika" trenerim. Šīs sarunas īss konspekts:

Izmantotie resursi:
Ekstraklasa, piłka nożna, relacje live, wyniki...
Чемпионат.com: новости спорта - Чемпионат
Bravúr Mecsekalján - Zulevs és Coroian...

     [+] [-]

, 2014-10-26 03:48, pirms 10 gadiem
Kas tas par brīnumu raksta beigās? Krievijā kā īstā čuhņā tagad laikam - neviens neko neredz un nedzird. Arī internets nav pieejams un žurnālists tik viens... Kaut kāds absurds!