Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gutkovskim pirmie oficiālie vārti jaunajā komandā, kaldinot uzvaru Polijas kausa spēlē

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Gutkovskim pirmie oficiālie vārti jaunajā komandā, kaldinot uzvaru Polijas kausa spēlē
Vladislavs Gutkovskis. Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Šovakar Polijas kausa spēli aizvadīja uzbrucēja Vladislava Gutkovska pārstāvētā "Rakow", kas izbraukumā ar 3:0 pieveica "Sandecja Nowy". Latvijas izlases futbolists guva vārtus.

Vladislavs Gutkovskis devās "Rakow" pamatsastāvā un guva komandas trešos vārtus - viņš spēles 72. minūtē realizēja 11 metru soda sitienu un uzstādīja gala rezultātu. Četras minūtes pēc realizētās pendeles Gutkovskis tika nomainīts. Viņam šie bija pirmie oficiālie vārti "Rakow" kreklā.

Pirms tam Gutkovskis bija izcēlies pārbaudes spēlē, kas tika uzvarēta ar 5:0. Nedēļas nogalē viņš gāja starta sastāvā arī Ekstraklases jaunās sezonas atklāšanas spēlē, kurā gan tika piedzīvots zaudējums pret Varšavas "Legia" ar 1:2. Gutkovskis arī šajā spēlē laukumā pavadīja 76 minūtes, nopelnot dzelteno kartīti.

Iepriekš vairākus gadus Gutkovskis pārstāvēja Polijas komandu "Termalica". Brīdī, kad viņš pievienojās komandai, tā spēlēja Ekstraklasē, bet vēlāk izkrita uz otro līgu. Tajā Gutkovskis aizvadītajā sezonā bija ļoti rezultatīvs, nopelnot "Rakow" uzmanību.

Tagad "Rakow" sasniegusi Polijas kausa 1/16 finālu jeb tikusi starp 32 labākajām komandām. Šā vakara pretiniece "Sandecja Nowy" ir otrās līgas vidusmēra komanda.

     [+] [-]

, 2020-08-26 01:17, pirms 4 gadiem
Par Eirokausiem raksta nebūs? Šodien Eirokausu kvalifikācijā notika 3 spēles. Prieks par leišu A Lygas pastarīti "Riteriai", kas EL 1.kvalifikācijas kārtas spēlē savā laukumā papildlaikā pieveica Īrijas "Derry City", kura spēlē Ziemeļīrijas čempionātā un, protams, Eirokausos, arī pārstāv šo valsti. 2 pārējās spēles notika ČL 2.kvalifikācijas kārtā, kurās serbu "Crvena Zvezda" izbraukumā pieveica albāņu "Tirana" 1:0, bet grieķu "PAOK" ar 3:1 uzvarēja turku "Besiktas". Pirmā spēle ČL bija čempionu zarā, otrā - nečempionu.