Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Uldriķim teicama uzvara Šveicē - nopelnīta pendele un neieskaitīti vārti

Uldriķim teicama uzvara Šveicē - nopelnīta pendele un neieskaitīti vārti
Roberts Uldriķis cīņā pret "Luzern". Foto: Keystone/Blick

Šveices čempionāta spēlē Roberts Uldriķis palīdzēja “Sion” ar 2:1 pieveikt “Luzern”. Uldriķis nopelnīja 11 metru soda sitienu, ko realizēja viņa partneris, kā arī pats vienreiz sita bumbu vārtos, bet šis vārtu guvums netika ieskaitīts aizmugures dēļ. Uldriķis Šveices medija "Blick" apskatā tika nosaukts par mača labāko spēlētāju.

Roberts Uldriķis šodien devas sākumsastāvā “Sion” sastāvā un viņa aktivitāte izrādījās ļoti svarīgs apstāklis komandas uzvarā. Mača 39. minūtē Uldriķis iesaistījās cīņā soda laukumā, cenšoties ieņemt labāku vietu centrējuma laikā, un pretinieku aizsargi kavēja slaido latvieti ar neatļautiem paņēmieniem, aiz krekla noraujot viņu zemē. Tika piespriests 11 metru soda sitiens, ko realizēja Uldriķa komandas biedrs Grgičs.

Otrajā puslaikā Uldriķis nogādāja bumbu pretinieku vārtos, taču rezultāts 2:0 tomēr netika fiksēts – vārtu guvums netika fiksēts aizmugures dēļ. Uldriķis pēc tam 78. minūtē tika nomainīts, un “Sion” drīz pēc tam dubultoja savu pārsvaru, panākot 2:0. Pašās mača beigās “Luzern” vienus vārtus atguva, taču uzvaru guva “Sion” ar 2:1.

“Sion” šī bija trešā uzvara pēc kārtas un komanda pakāpusies uz trešo vietu Šveices līgā, atpaliekot tikai no “Young Boys” un “Basel”.

Uldriķis šajā spēlē prestižā Šveices medija “Blick” vērtējumā tika atzīts par mača labāko spēlētāju.

Tikmēr Baltkrievijas čempionātā Eduards Višņakovs nāca uz maiņu Soļigorskas “Shaktyor” spēlē, kurā ar 3:1 “Gomel”. Latviešu uzbrucējs iznāca laukumā 84. minūtē, un viņa komanda saglabā pārliecinošu vietu līgas kopvērtējumā.

Lietuvā tikmēr tikušās divas latviešu pārstāvētās komandas. Viktora Dobrecova vadītā “Atlantas” ar 2:0 pieveica “Palanga”, kuras rindās uz maiņu devās Andrejs Kiriļins. “Palanga” komandā rezervē palika Vladislavs Kuzmins, bet “Atlantas” sastāvā uz maiņu devas Devids Dobrecovs, kurš izcēlās ar vārtu guvumu mača kompensācijas laikā. Viņam tie bija ceturtie vārti šosezon.

Polijas pirmajā līgā Vladislavs Gutkovskis bija komandas kapteiņa godā “Termalica” mačā pret “Suwalki”. Viņa komanda gan cieta zaudējumu 0:1, kas tai bija jau trešais pēc kārtas pēc lieliskā sezonas sākuma, kad tieši tika uzvarētas trīs spēles pēc kārtas.


, 2019-08-25 23:33, pirms 5 gadiem
Prieks par Uldriki , Ir Izsities Sion pamatsastāva, un liek uz sevi liktas cerības. Cerams izlases rindas tiks arī spelet jau tuvākajās speles.
, 2019-08-25 23:52, pirms 5 gadiem
Malacis!Mums vajag kādu spēlētāju top līgā lai jaunajiem ir kur tiekties!
, 2019-08-26 10:20, pirms 5 gadiem
Madzigais rakstīja: Malacis!Mums vajag kādu spēlētāju top līgā lai jaunajiem ir kur tiekties!
Kopš kura laika Šveices līga ir Top līga?
, 2019-08-26 17:26, pirms 5 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Kopš kura laika Šveices līga ir Top līga?
Pēc dažādiem materialiem Šveices čempi vērtē, kā Eiropas 17. spēcīgāko līgu. Uefa to rēķina pēc reitinga, neteiktu, ka 17. vieta ir zema. Var strīdēties vai tā ir top līga, jo rodās jautājums, kura līga ir top līga? Top5? Top10? Top20? jebkurā gadījumā patīkami, ka kāds latviešu futbolists pieklājīgi spēlē laba līmeņa līgā.
Vitālijs Maksimenko. Foto: LFF
9

Maksimenko: "Jaunā trenera vadībā izlases treniņi ir intensīvi, sapulces - īsākas"

Vitālijs Maksimenko Latvijas izlases kandidātu sarakstā atgriezies pēc trīs gadu pārtraukuma. Sarunā ar Sportacentrs.com futbola apskatnieku Edmundu Novicki viņš izteica prieku par atgriešanos izlasē un raksturoja jaunās vēsmas treneru kolektīvā.
Dāvis Ikaunieks ar komandas biedriem pēc vārtu guvuma. Foto: FA Šiauliai
2

Dāvim Ikauniekam cīņas galotnē izšķirošie vārti panākumā pār Kauņas "Žalgiri"

Lietuvas A līgā futbolā otrajā spēlē pēc kārtas vārtus guvis Dāvis Ikaunieks, kurš šodien pamatlaika izskaņā izvirzīja vadībā Šauļu komandu, sniedzot tai uzvaru (2:1) pār Kauņas "Žalgiri".
Kaspars Dubra. Foto: FK Panevėžys

Toberam 25. pilnā spēle Šveicē, Lietuvas čempionei katastrofāls sezonas sākums

Šveices futbola Superlīgā 25 no 28 kārtām "no zvana līdz zvanam" spēlējis Latvijas valstsvienības aizsargs Kristers Tobers, Cīrihes "Grasshoppers" 80. minūtē atspēlējoties (1:1) un izcīnot punktu pret "St. Gallen".