Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Kameša "Enisey" pirmajā spēlē izrauj uzvaru pār Tulas "Arsenal"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Kameša "Enisey" pirmajā spēlē izrauj uzvaru pār Tulas "Arsenal"
Krasnojarskas "Enisey" spēlētāji
Foto: 1fnl.ru

Šodien pārspēles par iekļūšanu Krievijas Premjerlīgā veiksmīgi uzsāka Latvijas futbolista Vladimira Kameša Krasnojarskas "Enisey", kas ar 2:1 mājās pārspēja Tulas "Arsenal". Tikmēr Vitālijs Maksimenko nebija "SV Mattersburg" komandas pieteikumā Austrijas Bundeslīgas mačā pret Vīnes "Rapid" (1:3). Igora Tarasova "Giresunspor" pirmajā pārspēļu kārtā par iekļūšanu Turcijas Superlīgā mājās nospēlēja 3:3 ar "Eskisehirspor" komandu.

Krievija

Lai iekļūtu Krievijas Premjerlīgā būs nepieciešams pārvarēt abas pārspēļu kārtas. Pirmajā no tām "Enisey" jātiekas ar Tulas "Arsenal" vienību, kas šosezon spēlēja Krievijas Premjerlīgā.

Spēle ļoti veiksmīgi iesākās mājiniekiem - "Arsenal" bulgāru pussargs Mihails Aleksandrovs 11. minūtē ieraidīja bumbu savos vārtos, "panākot" 1:0 "Enisey" labā. Ar šādu rezultātu arī noslēdzās pirmais puslaiks.

Otrajā puslaikā izteikts pārsvars piederēja viesiem, kuru pussargs Kirils Kombarovs 72. minūtē izmantoja vienu no "Arsenal" komandas iespējām, panākot neizšķirtu 1:1. Spēlē jau bija sācies kompensācijas laiks, kad "Enisey" spēlētājs Arturs Malojans izrāva savai komandai uzvaru un ļāva triumfēt ar 2:1. Atbildes spēle paredzēta 28. maijā, Tulā.

Otrajā pārspēļu pirmās kārtas pārī Habarovskas SKA mājās nospēlēja 0:0 ar Orenburgas "Gazovik" komandu.

Vladimirs Kamešs "Enisey" rindās bija laukumā līdz pat spēles 83. minūtei, kad tika nomainīts.

Austrija

"SV Mattersburg" mājās uzņēma Vīnes "Rapid" komandu. Spēles pirmais puslaiks noslēdzās ar 1:1, kamēr otrajā puslaikā daudz pārāki izrādījās Vīnes komandas futbolisti, svinot uzvaru ar 3:1. Vienu kārtu līdz Austrijas Bundeslīgas čempionāta beigām "SV Mattersburg" komanda ar 40 punktiem ierindojas septītajā vietā kopvērtējuma tabulā.

Vitālijs Maksimenko spēlei "SV Mattersburg" rindās nebija pieteikts.

Turcija

Igors Tarasovs nebija pieteikts "Giresunspor" komandas neizšķirtā 3:3 pret "Eskisehirspor" komandu pirmajā pārspēļu par iekļūšanu Turcijas Superlīgā pirmās kārtas spēlē.

Izmantotie resursi:
Футбольная национальная лига
Bundesliga.at - Offizielle Webseite der...
TFF 1. Lig Puan Cetveli ve Fikstürü 2016-2017...

  +1 [+] [-]

, 2017-05-26 00:48, pirms 7 gadiem
Nebija pieteikts, nebija pieteikts, pat vaajo komandu sastavos netiek...

  +1 [+] [-]

, 2017-05-26 01:11, pirms 7 gadiem
Prieks par Kamešu, tā turēt! Maksimenko un Tarasovam vasarā nenāktu par sliktu atgriezties Virslīgā. To pašu var teikt par Gabovu, E. Višņakovu un vēl dažiem. Šie vīri pašmāju klubos būtu uz izķeršanu.