Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Edmunds Novickis

Verpakovskis un Ivanovs Azerbaidžānas kausa finālā

Verpakovskis un Ivanovs Azerbaidžānas kausa finālā
Deniss Ivanovs
Foto: www.fcbaku.com

Šodien Azerbaidžānas kausa izcīņā tika aizvadītas abu pusfinālu atbildes spēles. Ģirts Karlsons un Baku "Inter" no turnīra izstājās, toties otrā pārī finālam kvalificējās Māra Verpakovska un Denisa Ivanova "Baku".

Pēc pirmās pusfināla spēles šķita, ka lielākas cerības iekļūt Azerbaidžānas kausa izcīņas finālā ir Ģirtam Karlsonam un viņa Baku "Inter", kas savā laukumā izspēlēja neizšķirtu 0:0 ar "Neftchi". Tomēr atbildes mačā viesos "Inter" zaudēja ar 0:1, un finālā tika "Neftchi". Karlsons šodien izgāja "Inter" pamatsastāvā un nospēlēja pilnu spēli, taču viņa komanda vārtus tā arī neguva. "Inter" vienīgos vārtus ielaida 1. puslaika vidū, bet pie 0:1 pēc Ģirta sitiena reizi glāba vārtsargs.

Bez mūsu futbolistiem Azerbaidžānas kausa izcīņas fināls gan neizpaliks. Otrajā pārī visai negaidīti izglābās Māra Verpakovska un Denisa Ivanova "Baku", kas pēc 0:1 savās mājās šodien viesos 2000 skatītāju klātbūtnē prata ar identisku 1:0 uzvarēt "Karabakh" vienību un beigās gūt panākumu pēcspēles 11 metru sitienu sērijā ar 5:4. Abi mūsējie izgāja pamatsastāvā, taču Verpakovskis laukumu pameta jau 17. minūtē - iespējams, gūts kāds savainojums. Toties Ivanovam pilna spēle, 11 metru sitienu gan viņš neizpildīja.

Fināls starp "Neftchi" un "Baku" notiks 17. maijā. Jāizeļ, ka "Neftchi" jau praktiski nodrošinājusi Azerbaidžānas čempionu titulu, un tas nozīmē, ka Verpakovska un Ivanova "Baku" visdrīzāk pat kā kausa fināla zaudētāja iegūs ceļazīmi uz UEFA Eiropas līgu. Ja nu tomēr "Neftchi" brīnumainā kārtā titulu izlaiž no rokām (trīs kārtas pirms beigām tai ir astoņu punktu pārsvars pār Karlsona "Inter"), "Baku" būs jāuzvar.


, 2012-04-25 18:31, pirms 12 gadiem
Re, cik interesanti! ';
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-04-25 19:32, pirms 12 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: aizgāja vecais Starkovs un klubs uzreiz citā līmenī, padomājiet, kas būtu, ja Starkovs nebūtu LV izlasē! - Vēl viens EČ noteikti būtu izlasei
Aizdzina ...... un pie tam savlaicīgi!
, 2012-04-25 23:54, pirms 12 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: aizgāja vecais Starkovs un klubs uzreiz citā līmenī, padomājiet, kas būtu, ja Starkovs nebūtu LV izlasē! - Vēl viens EČ noteikti būtu izlasei
taisniiba vien ir.
tieši to pašu gribēju teikt
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai
1

Dāvis Ikaunieks neiesit pendeli un nepaglābj Šauļus no zaudējuma

Lietuvas futbola meistarsacīkšu otrā apļa pirmajā spēlē Aivara Emša un Klāva Kramēna pārstāvētā Marijampoles "Sūduva" izbraukumā pieveica (1:0) Dāvja Ikaunieka komandu "Šiauliai".
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Jaunzemam pirmais vārtu guvums Ekstraklasē, komandai pamatīga sakāve Poznaņā

Savā 20. spēlē Polijas futbola Ekstraklasē pirmos vārtus šajā turnīrā iesitis Latvijas valstsvienības pussargs Alvis Jaunzems, kura panākums gan neko daudz cīņas beigās nedeva – Melecas "Stal" kapitulēja (2:5) Poznaņas "Warta" priekšā.
Ivans Baturins. Foto: Liisi Troska/Jalgpall.ee

Baturinam darbīga debija Lietuvas līgā, Dubras pārstāvētā čempione turpina klupt

Lietuvas futbola meistarsacīkšu pirmā apļa pēdējā spēļu kārtā Telšu "Džiūgas" rindās debitēja vārtsargs Ivans Baturins, bet aizsarga Kaspara Dubras "Panevėžys" turpina rādīt blāvu sniegumu.