Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Ikauniekam septiņas minūtes un pārliecinoša uzvara pret čempioniem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ikauniekam septiņas minūtes un pārliecinoša uzvara pret čempioniem
Dāvis Ikaunieks
Foto: fkjablonec.cz

Čehijas čempionātā trīs punktus izcīnīja "Jablonec", kas savā laukumā ar 3:0 sakāva pagājušās sezonas čempioni "Plzen", un Latvijas izlases uzbrucējs Dāvis Ikaunieks spēlē iesaistījās 83. minūtē, kad jau bija gūti visi vārti.

UEFA Eiropas līgas grupu turnīra dalībniece "Jablonec" vadības grožus ieguva 27. minūtē, kad pēc centrējuma no kreisās malas rezultatīvs sitiens ar galvu izdevās pussargam Mihalam Trāvnīkam. Turklāt līdz pirmā puslaika noslēgumam viņam izdevās vēl viens precīzs sitiens – saņemot piespēli 17 metrus no vārtiem, viņš sita ar pirmo pieskārienu un skaisti trāpīja tālajā stūrī. Savukārt punktu pielika Jans Hramosta, pēc Trāvnīka izpildītā stūra sitiena izdarot precīzu sitienu ar galvu – 3:0.

Latvijas izlases uzbrucējs Dāvis Ikaunieks laukumā devās 83. minūtē, kad laukuma saimnieki jau bija nokārtojuši uzvaru. Viņš uz "Jablonec" pārcēlās pirms jaunās sezonas, un šobrīd Ikaunieks cīnās par vietu komandā. Vienu spēli viņš sācis starta sastāvā, bet ierastāka ir došanās laukumā uz maiņu. Izlasē uzbrucējs aizvadīja 60 minūtes pret Andoru, bet pēc neizteiksmīgā snieguma pret Gruziju nespēlēja.

Ar deviņās spēlēs izcīnītajām četrām uzvarām un vienu neizšķirtu "Jablonec" ieņem sesto vietu 16 komandu konkurencē. Panākums pret "Plzen" palīdzēja pārtraukt divu zaudēto spēļu sēriju. Interesanti, ka "Plzen" tā bija tikai otrā neveiksme deviņos mačos, un komanda kopvērtējumā atrodas augstāk – trešajā vietā. Līdere ir Prāgas "Slavia" ar 24 punktiem.

  +1 [+] [-]

, 2018-09-24 23:29, pirms 6 gadiem
Kaut kā uzvar bez Ikaunieka. Slikti.