Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rakelam līgums ar ''Cracovia'' līdz 2018. gadam

Krišs Upenieks

Rakelam līgums ar ''Cracovia'' līdz 2018. gadam
Deniss Rakels
Foto: cracovia.pl

Latvijas izlases priekšējās līnijas spēlētājs Deniss Rakels parakstījis jaunu līgumu ar Polijas Ekstraklases komandu ''Cracovia''. Vienošanās paredz, ka 23 gadus vecais futbolists ar Krakovas klubu līgumu, kas būtu beidzies pēc šīs sezonas, pagarina līdz 2018. gadam.

Jēkabpilī dzimušais Deniss Rakels no Latvijas aizbrauca 18 gadu vecumā, kad bija aizvadījis izcilu sezonu ''Liepājas metalurgā''. 18 vārti Virslīgā šādā vecumā bija liels pamats, lai par futbolistu interesi izrādītu vairāki Eiropas klubi, taču beigās par 350 tūkstošiem eiro latvieti iegādājās Polijas Ekstraklases klubs Ļubinas "Zaglebie". Ar šo klubu spēlētājam gan varētu nesaistīties labākās atmiņas.

Pēc četrām spēlēm Rakels tika izīrēt 1. līgas klubam no Katovices, kur kopumā nepilnu divu sezonu laikā laukumā izgāja 47 spēlēs un guva 16 vārtus. Pēc šāda snieguma 2013. gadā Deniss atgriezās ''Zaglebie'' sastāvā, kur piedalījās piecās spēlēs, no kurām tikai vienā dodoties pamatsastāvā. Šajā laikā Rakels vārtus neguva, un ''Zaglebie'' lauza līgumu ar futbolistu.

Ātri vien Rakels nokļuva citā Ekstaklases klubā Krakovas ''Cracovia''. Iepriekšējā sezonā spēlētājs 33 spēlēs guva 11 vārtus, bet šogad astoņos mačos pretinieku vārtsargs pārspēts vienreiz. Vēl tikai 23 gadus vecais priekšējās līnijas futbolists šajā gadā kļuvis par Latvijas valstsvienības pamatsastāva spēlētāju. Iepriekšējās līgums ar ''Cracovia'' Rakelam bija līdz šīs sezonas beigām, bet tagad klubs un spēlētājs vienojušies par tā pagarināšanu līdz 2018. gadam.

Izmantotie resursi:
Sport w INTERIA.PL - piłka nożna, f1, nba,...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-09-24 17:14, pirms 9 gadiem
haincs haralds grafs rakstīja: nejuh tos tetovejumus tetovēt ,izskatās pēc cietumnieka ,ceru polis neigrābsies slidens un nespetns
Rakelam pēdējā laikā nav dzirdētas novirzes no disciplīnas. Pēc pēdējās spēles parādītām emocijām pret Liepāju beigām Karašausks gan izskatās neadekvāts. Un tāds "joks" ar strīdēšanos nevietā ir bijis arī iepriekš.

  +3 [+] [-]

, 2015-09-24 17:17, pirms 9 gadiem
Ja jau līgumu noslēdz, tātad sev uzticētos uzdevumus laukumā pēc trenera domām parāda neskatoties uz tik vieniem vārtiem.

  +2 [+] [-]

, 2015-09-24 17:31, pirms 9 gadiem
Laba ziņa. Laikam beidzot ticis galā ar iekšējām (galvas) problēmām. lai veicas!

  +2 [+] [-]

, 2015-09-24 19:27, pirms 9 gadiem
Prieks, ka Rakels rāda stabilu sniegumu, viennozīmīgi viens no pamanāmākajiem LV spēlētājiem šogad...
Ja tā turpinās - cerams ka līdz tam 2018.gadam kāds augstāka Levela klubs viņu pārpirks
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja