Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Jaunais pussargs Saveļjevs gandrīz nokļūst A sērijas kluba nometnē, bet tiks izīrēts

Ints Megnis
Ints Megnis

Jaunais pussargs Saveļjevs gandrīz nokļūst A sērijas kluba nometnē, bet tiks izīrēts
Aleksejs Saveļjevs. Foto: calciohellas.it

Itālijas A sērijas futbola klubs Veronas "Hellas" uz savu pirmssezonas treniņnometni Austrijā gandrīz paņēmis līdzi Latvijas pussargu Alekseju Saveļjevu, tomēr pēdējā brīdī lēmumu mainījis un tuvāko dienu laikā viņš tiks izīrēts.

Pagājušajā piektdienā Saveļjevam bija veltīta atsevišķa ziņa A sērijas kluba mājaslapā, kurā bija pausts, ka labu sezonu komandas jaunatnes sastāvā aizvadījušais pussargs sākotnēji netika iekļauts galvenajā sastāvā, tomēr nākamajā nedēļā (šonedēļ) viņš tomēr pievienosies komandai Austrijā, lai futbolistu var pārbaudīt galvenais treneris Ivans Juričs.

Tiesa, pāris dienu vēlāk situācija bija strauji mainījusies, mājaslapai otrdien rakstot, ka Latvijas pussargs tomēr nav iekļauts sastāvā un tuvāko pāris dienu laikā varētu tikt izīrēts. Tiek prognozēts, ka tas notiks uz B vai C sēriju, lai Saveļjevs varētu iegūt regulāru spēļu praksi. Tiek gan vēstīts, ka, ja neizdosies atrast komandu, kur futbolistu aizsūtīt, viņš pievienosies galvenajam sastāvam.

Saveļjevs 2017. gadā debitēja Latvijas Virslīgā, desmit spēles sākot pamatsastāvā un gūstot trīs vārtus vēlāk izslēgtās "Babītes"/"Dinamo" rindās. Pēc tam Saveļjevs jau kļuva par Marijampoles "Švyturis" īpašumu, un tieši no šā kluba viņš īrē ar izpirkuma tiesībām pievienojās "Hellas Verona". Savukārt pērn maijā Veronas komanda izpirka Latvijas futbolista līgumu.

Veronas vienība 2018. gadā A sērijā palika priekšpēdējā vietā un izkrita uz B sēriju, tomēr šajā pavasarī pēc pārspēlēm spēja atgriezties spēcīgāko vienību vidū.

Izmantotie resursi:
https://calciohellas.it/2019/07/19/...
https://calciohellas.it/2019/07/23/...

     [+] [-]

, 2019-07-24 11:44, pirms 5 gadiem
Cik zemu ir kritis Latvijas futbols, kad jātaisa "gandrīz" raksti... Skumji

  +3 [+] [-]

, 2019-07-24 12:05, pirms 5 gadiem
Atgādini tieši cik mums futbolisti ir bijuši kaut vai tuvumā top5 līgām?

     [+] [-]

, 2019-07-24 12:39, pirms 5 gadiem
Edgars rakstīja: Atgādini tieši cik mums futbolisti ir bijuši kaut vai tuvumā top5 līgām?
Kam mums top5 līgas, ja mums ir pašiem sava virslīga, kuras klubi ģērē ārā baltkrievu, slovēņu un citu futbola lielvalstu klubus!??

     [+] [-]

, 2019-07-24 13:18, pirms 5 gadiem
Number 0 rakstīja: Kam mums top5 līgas, ja mums ir pašiem sava virslīga, kuras klubi ģērē ārā baltkrievu, slovēņu un citu futbola lielvalstu klubus!??
Kopš kura laika Baltkrievija un Slovēnija ir futbola lielvalstis?! Un kas ir citas valstis, kuras mūsu klubi ir izvarējuši?

     [+] [-]

, 2019-07-24 14:39, pirms 5 gadiem
Kāpēc nesauc šos jauniešus uz izlasi. Tad nebūtu nekādu gandrīz !

     [+] [-]

, 2019-07-24 16:33, pirms 5 gadiem
Prom Laizānus, un saucat šurp šitos - Saveļjevs, Ontužāns, Tobers

  +1 [+] [-]

, 2019-07-24 17:54, pirms 5 gadiem
Raivo Dobelis rakstīja: Prom Laizānus, un saucat šurp šitos - Saveļjevs, Ontužāns, Tobers
Tak pēdējie divi jau bija izlasē un Saveļjevs tika izsaukts pie soma.

     [+] [-]

, 2019-07-24 18:52, pirms 5 gadiem
Raivo Dobelis rakstīja: Prom Laizānus, un saucat šurp šitos - Saveļjevs, Ontužāns, Tobers
Atpalicis esi ? Antužanam tak trauma, bet nu taisnība, lai sauc Veipu, Grīnbergu, Samoilovu utt, utt.

     [+] [-]

, 2019-07-24 18:57, pirms 5 gadiem
mammal rakstīja: Tak pēdējie divi jau bija izlasē un Saveļjevs tika izsaukts pie soma.
Nu un lai sauc vēl jaunos potenciālos un tas viņiem dos iespējas karjerā. Kocitu tad mums Latviešiem darīt. No šiem vēl varbūt var izšaut tikai brāļi Ikaunieki, Cigaņiks un nav šaubu par Uldriķi, viņam ir potencuāls. Varbūt vēl Maksimenko pieredzītei, jo tomēr viņš labi nospēlēja pret RFS.

     [+] [-]

, 2019-07-24 19:27, pirms 5 gadiem
Neapstrīdu, ka jāsauc jaunie, bet vecuma ziņā agrā izsaukšana vēsturiski nav bijusi pēctecība veiksmīgai karjerai. Arī tas, ka aicina saukt ārvalstu akadēmijas vēl spēlējošos spēlētājus, manuprāt, ir nonsenss. Viņi nav ne gatavi šim līmenim un kā rāda piemēri-arī nākotnē būs tālu no izlases. Ir izveidojies priekšstats, ka izlase var spēlēt teju jebkurš, bet tā nav un nevajag pārvērst to par vidusskolas klubiņu.