Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

"Aarau" treneris: "Soda laukumā Gauračs ir ļoti, ļoti bīstams"

"Aarau" treneris: "Soda laukumā Gauračs ir ļoti, ļoti bīstams"
Edgars Gauračs atzīmē uzvaras vārtu guvumu
Foto: Daniela Frutiger

Latvijas futbola izlases uzbrucējs Edgars Gauračs ar uzvaras vārtiem debitējis Šveices „Aarau” komandas sastāvā, par ko prieku pēc mača (1:0 pret „Sion”) neslēpa ne viņš, ne komandas galvenais treneris Svens Krists.

„Vai izdevās perfekta debija klubā? Jā, liels paldies komandai par labo uzņemšanu un veiksmīgi aizvadīto spēli,” pēcspēles intervijā kluba mājaslapā sacīja Edgars Gauračs. „Jutos ļoti labi un īstajā brīdī padevās labs sitiens.”

„Vārtu guvuma brīdis? Pēc divcīņas gaisā saņēmu tiešu piespēli atpakaļ un trāpīju bumbu vārtos. Protams, biju diezgan priecīgs par to,” Gauračs pieticīgi izteicās par nodrošināto uzvaru. „Jā, „Aarrau” esmu aizvadījis tikai vienu spēli, taču jūtos ļoti labi un komandas biedri tiešām parūpējušies par uzņemšanu. Paldies viņiem par to.”

Par savu nokļūšanu Šveicē Gauračs sacīja, ka pie viņa ar piedāvājumu doties uz pārbaudi "Aarau" vērsies aģents, savukārt pozitīvas atsauksmes snieguši komandas biedri Latvijas izlasē Andris Vaņins un Nauris Bulvītis.

Apmierināts par kluba jaunieguvumu bija arī komandas galvenais treneris Svens Krists: „Soda laukumā Gauračs ir ļoti, ļoti bīstams. Viņš to pierādīja arī pret „Sion”. Uzskatu, ka Gauračs ir ļoti kvalitatīvs spēlētājs, kurš piemērots mūsu komandai, un tā ir ļoti laba sajūta. Jāuzsver arī, ka spēli pret „Sion” izšķīra spēlētājs, kurš devās laukumā uz maiņu. Tas rāda futbolistiem, ka jebkurš ir svarīgs, un nav lielas atšķirības starp sākumsastāvu un rezervistiem.”

Spēlē starp „Aarau” un „Sion” varēja piedalīties ne tikai viens latvietis, bet veseli trīs, tiesa, Naurim Bulvītim un Andrim Vaņinam ir savainojumi. Savukārt Gauračs, ieskaitot Virslīgas mačus, guvis vārtus jau deviņās spēlēs pēc kārtas.

Izmantotie resursi:
20 Minuten - «In der Box ist er ein sehr...
FC Aarau TV - Interviews - Fussball-Club Aarau


, 2014-07-24 11:07, pirms 10 gadiem
labi sāka, cerams, ka tik pat labi vai vēl labāk turpinās. Lai Aarau trenerim vienīgās rūpes būtu spilgtu sinonīmu atrašana, ar ko noraksturot kārtējo Gaurača spēli!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-07-24 12:27, pirms 10 gadiem
Novelu rezultativu sezonu vinam Sveice
, 2014-07-24 12:31, pirms 10 gadiem
Šveice laba vieta pirms došanās atpakaļ uz Itāliju
, 2014-07-25 01:50, pirms 10 gadiem
Lai labi veicas turpmāk gan Šveicē, gan Latvijas izlasē, gan - ja būs lemts - arī citur!
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Dāvis Ikaunieks neiesit pendeli un nepaglābj Šauļus no zaudējuma

Lietuvas futbola meistarsacīkšu otrā apļa pirmajā spēlē Aivara Emša un Klāva Kramēna pārstāvētā Marijampoles "Sūduva" izbraukumā pieveica (1:0) Dāvja Ikaunieka komandu "Šiauliai".
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Jaunzemam pirmais vārtu guvums Ekstraklasē, komandai pamatīga sakāve Poznaņā

Savā 20. spēlē Polijas futbola Ekstraklasē pirmos vārtus šajā turnīrā iesitis Latvijas valstsvienības pussargs Alvis Jaunzems, kura panākums gan neko daudz cīņas beigās nedeva – Melecas "Stal" kapitulēja (2:5) Poznaņas "Warta" priekšā.
Ivans Baturins. Foto: Liisi Troska/Jalgpall.ee

Baturinam darbīga debija Lietuvas līgā, Dubras pārstāvētā čempione turpina klupt

Lietuvas futbola meistarsacīkšu pirmā apļa pēdējā spēļu kārtā Telšu "Džiūgas" rindās debitēja vārtsargs Ivans Baturins, bet aizsarga Kaspara Dubras "Panevėžys" turpina rādīt blāvu sniegumu.