Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Jagodinskis uz treniņnometni dodas kopā ar Kijevas ''Dynamo''

Krišs Upenieks

Jagodinskis uz treniņnometni dodas kopā ar Kijevas ''Dynamo''
Vitālijs Jagodinskis
Foto: fcdynamo.kiev.ua

Latvijas futbola valstsvienības centra aizsargs Vitālijs Jagodinskis, kurš pēdējos gadus futbolista meistarību slīpē Ukrainā, devies uz treniņnometni Austrijā kopā ar Ukrainas Premjerlīgas čempioni Kijevas ''Dynamo''.

23 gadus vecais aizsargs Vitālijs Jagodinskis kopā ar citu pašreizējo Latvijas valstsvienības pamatsastāva spēlētāju uzbrucēju Valēriju Šabalu uz Kijevas ''Dynamo'' devās 2012. gada janvārī. Šabala Kijevā nepalika, taču Jagodinskis pierādīja sevi pietiekami, lai paliktu ''Dynamo'' sistēmā un turpmāk centra aizsargs trenējās ar kluba dublieru komandu.

2013./2014. gada sezonu Jagodinskis aizvadīja 1. līgas čempionātā Kijevas ''Dynamo'' dublieru čempionātā, taču pēc sezonas klubs izrādīja interesi centra aizsargu izīrēt kādam Premjerlīgas klubam, lai latvietis varētu gūt spēļu praksi augstākā līmenī.

Šādu iespēju izmantoja Užhorodas ''Hoverla'', kā sastāvā Vitālijs kļuva par vienu no stabilākajiem futbolistiem. ''Hoverla'' sastāvā Jagodinskis aizvadīja 22 spēles, visās dodoties pamatsastāvā, guva vienus vārtus un izpelnījās trīs dzeltenās kartītes, bet komanda ierindojās 12. vietā 14 komandu konkurencē, saglabājot vietu augstākajā līgā.

12. jūnijā Jagodinskis pirmo reizi izgāja Latvijas valstsvienības pamatsastāvā kādā no atlases cikla spēlēm - debijas mačā blakus Kasparam Gorkšam Vitālijs cīnījās pret Nīderlandes izlasi. Pirms tam starta sastāvā izlasē devās pagājušā gada 3. septembra draudzības spēlē pret Ukrainu.

Izmantotie resursi:
Защитник сборной Латвии отправится на сбор с...
Live scores, results, fixtures, tables,...

  +2 [+] [-]

, 2015-06-24 20:10, pirms 9 gadiem
Ļoti laba ziņa. Pēc individuāli veiksmīgās sezonas Hoverla rindās šobrīd iespējas palikt Dynamo ir augušas, salīdzinot ar to, kādas tās bijas, kad Vitālijs devās uz treniņnometnēm pirms gada. Izsaukumi uz izlasi arī noteikti devuši savu efektu. Cerams, ka izdosies sevi pierādīt Kijevā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja