Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Notikusi pirmā oficiālā spēle ar Latvijas futbolistu sastāvā pēc pandēmijas sākuma

Rolands Eliņš

Notikusi pirmā oficiālā spēle ar Latvijas futbolistu sastāvā pēc pandēmijas sākuma
Eduards Emsis (pa kreisi). Foto: FC Noah

Vakardien Armēnijā atsākās augstākās līgas spēles, un šodien laukumā atgriezās Latvijas futbolists Eduards Emsis, kurš palīdzēja „Noah” vienībai ar 1:0 pārspēt „Alashkert”. Tā bija pirmā oficiālā spēle ar Latvijas futbolista dalību vairāk nekā divu mēnešu ilgā periodā.

24 gadus vecais pussargs Eduards Emsis kļuvis par pirmo Latvijas futbolistu, kurš pēc koronavīrusa pandēmijas sākuma aizvadījis oficiālu futbola spēli (citi spēlētāji aizvadījuši pārbaudes mačus un treniņmačus, bet šī ir pirmā spēle kādas valsts augstākās līgas vai kausa izcīņas izspēlē).. Viņš šodien devās sākumsastāvā Armēnijas čempionāta mačā „Noah” sastāvā, kurā bija arī iepriekšējās sezonas "Liepājas" leģionārs Danu Spetaru.

Emsis Armēnijas komandai pievienojās ziemā, iepriekš pārstāvot „Mettu” un vienu sezonu arī „Jelgavas” komandu, un pirms sezonas pārtraukšanas bija aizvadījis tikai trīs spēles komandas sastāvā – divas Armēnijas līgā un vienu kausa izcīņā.

Šodienas mačā „Noah” viesos spēlēja pret „Alashkert”, kas turnīra tabulā ir nedaudz augstāk. Emša komandai izdevās izcīnīt uzvaru ar rezultātu 1:0, pateicoties krievu uzbrucēja Maksima Mairoviča uzvaras vārtiem 74. minūtēm. Armēnijas līgas kopvērtējumā „Noah” pakāpusies uz ceturto vietu ar 30 punktiem 18 spēlēs, turklāt no turnīra līderes „Ararat-Armenia” Emša komanda atpaliek tikai par sešiem punktiem.

     [+] [-]

, 2020-05-24 20:17, pirms 4 gadiem
ziņo medijs Sev-Kav TV ?