Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Lukjanova ''Volgar'' zaudē cīņā par Krievijas Premjerlīgu

Krišs Upenieks

Lukjanova ''Volgar'' zaudē cīņā par Krievijas Premjerlīgu
Ivans Lukjanovs (pa kreisi)
Foto: "Volgar"

Cīņā par iekļūšanu Krievijas futbola Premjerlīgā šovakar minimālu 0:1 zaudējumu savā laukumā pret ''Anzhi'' piedzīvojusi Ivana Lukjanova pārstāvētā Astrahaņas ''Volgar''.

Krievijas Nacionālajā līgā jeb pēc spēka otrajā Krievijas čempionātā Latvijas futbolista Ivana Lukjanova pārstāvētā Astrahaņas ''Volgar'' ierindojās ceturtajā vietā, kas deva iespēju cīnīties par iekļūšanu Premjerlīgā. Jāspēlē pret augstākajā līgā 17. vietu ieguvušo ''Anhzi''.

Pirmo spēli komandas aizvadīja Astrahaņā, un pirmajā puslaikā ''Anzhi'' bijis itin milzīgs pārsvars, taču gūt vārtus viesi tā arī nespēja. ''Volgar'' cīnījās ļoti cienīgi, bet ielaida ļoti sāpīgus vārtus spēles 93. minūtē. Lukjanovs bija komandas starta sastāvā un nospēlēja visu spēli. 27. maijā 19:00 atbildes spēle ''Anzhi'' laukumā.

Igaunijas čempionātā Vitālija Ziļa un Aleksandra Solovjova ''Sillamae Kalev'' ar 3:0 viesos apspēlēja Rakveres futbolistus. Ziļs nospēlēja visu spēli, taču ar rezultatīviem sitieniem uzbrucējs neizcēlās. Solovjovs tika nomainīts spēles 86. minūtē.

  -1 [+] [-]

, 2016-05-24 23:17, pirms 8 gadiem
Nesaprotu,ka speletajam kurs parstav diezgan specigu chempionatu un cinas par celazimi uz premjerligu neatrodas vieta LV izlases kandidatu loka))))

     [+] [-]

, 2016-05-25 07:41, pirms 8 gadiem
endyhulk rakstīja: Nesaprotu,ka speletajam kurs parstav diezgan specigu chempionatu un cinas par celazimi uz premjerligu neatrodas vieta LV izlases kandidatu loka))))
Ja tu būtu redzējis šo spēli, tad saprastu kāpēc. Vienīgie vārti ir gūti tieši Lukjanova nolaidības dēļ.

  -1 [+] [-]

, 2016-05-25 19:25, pirms 8 gadiem
Sspeli redzeju... ja tu saprastu kaut ko no futbola tad par to momentu es domaju jautajumu vispar nebutu!!!