Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

"Hannover 96" vēlas paturēt Rudņevu arī pēc īres termiņa beigām

Rolands Eliņš

"Hannover 96" vēlas paturēt Rudņevu arī pēc īres termiņa beigām
Artjoms Rudņevs
Foto: AFP/Scanpix

Latvijas izlases uzbrucējs Artjoms Rudņevs piedalījies Bundeslīgas kluba "Hannover 96" treniņā, un optimistiski vērtē savas izredzes trešdien atgriezties laukumā. Savukārt kluba menedžeris Dirks Dufners paudis pārliecību, ka Rudņevs paliks komandā arī pēc īres termiņa beigām.

Pēc pret Berlīnas "Hertha" gūtās traumas Artjoms Rudņevs izlaida spēli šajā nedēļas nogalē pret Dortmundes "Borussia", taču šodien viņš atkal piedalījās "Hannover 96" treniņā, tiesa, vēl ne uz maksimālo slodzi. Par viņa dalību trešdienas mačā pret "TSG Hoffenheim" tikšot izlemts pēc rītdienas treniņa, un Hannoveres komandai šis jautājums ir tiešām aktuāls, jo Rudņevs šobrīd ir vienīgais uzbrucējs, kurš varētu pārstāvēt komandu, pārējiem savainojumi. Mača pret "Borussia" uzbrucēju pozīcijās devās divi pussargi.

"Sāpes nejutu," pēc treniņa vācu medijiem sacīja Rudņevs. "Ceru, ka trauma vairs neliks par sevi manīt."

Tikmēr arvien skaļāk izskan runas, ka Hanoveres klubs jau izlēmis par iespēju pēc sezonas beigām iegādāties Rudņevu par diviem miljoniem eiro. Šobrīd viņš tiek izīrēts no HSV kluba, taču īres līgumā ir ietverta šāda pārpirkšanas iespēja.

"Esam ļoti apmierināti ar viņa sniegumu. Šodien, tieši šajā brīdī, esam droši, ka šādu iespēju izmantosim," izteicies kluba menedžeris Dirks Dufners. "Mums tikai nepieciešams uzrakstīt iesniegumu un aizsūtīt to kaut kur," Dufners lakoniski komentēja darījuma formālo pusi.

Rudņevs kopš pievienošanās "Hannover 96" guvis trīs vārtus, un klubs ieņem 11. vietu, kamēr HSV, kuram šobrīd vēl pieder tiesības uz Rudņevu, noslīdējis līdz 16, vietai Bundeslīgā. Hanoveres trešdienas pretiniece "Hoffenheim" ir 10. vietā, un uzvaras gadījumā "Hannover 96" to panāktu. Mača sākums 21:00 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
Hannover 96 will Stürmer Rudnevs halten | FTBpro
News Republic

  -1 [+] [-]

, 2014-03-24 21:29, pirms 10 gadiem
Loģiski, par 2 miljoniem nedabūsi labāku es domāju

  -1 [+] [-]

, 2014-03-24 21:40, pirms 10 gadiem
Protams, ka vēlas līgumu ar Rudy!

  +4 [+] [-]

, 2014-03-24 21:43, pirms 10 gadiem
Paldies Dievam,es mīlu futbolu un priecājos par katru futbolistu,kurš pamatus ir ielicis Latvijā.Lai izdodās Artjom,strādāju kopā ar puisi no D-pils,kurš ir tavs vienaudzis,viņš saka to pašu labāko par tevi...sveicieni no Anglijas!

     [+] [-]

, 2014-03-24 21:44, pirms 10 gadiem
Kaut Rudņevs aizvadītu lielisku sezonas noslēgumu, un mēs varētu cerēt par Rudņevu kā izlases līderi šī gada atlases cikla spēlēs un nākamās sezonas Hannoveres līderi!
Veiksmi, Rudij!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-03-24 22:01, pirms 10 gadiem
Nu HSV vadiba ir vnk debils, Rudnevam bija lieliska iepriekseja sezona, ari Lewandovskis sava pirmaja sezona bundesliga iesita tik daudz. Aizvadija lielisku speli pret Inter draudzibas spele gustot savas komandas vienigos vartus un guva divus vartus sezonas pirmaja spele un tgd kad beidzot ir palaists laukuma vins sak sist vartus. Sads speletajs pametis klubu par mazaku summu kadu tika nopirkts... vini tur galigi jegu nopipejusi? Kur vini par 2 milijoniem dabus labaku?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-03-24 22:44, pirms 10 gadiem
Tad,kad Latvijas futenee buus izaudzis zellis(playmaker), kurs spees apgadaat Rudnevu ar iespeejaam piljiit pa kasti, buus goli ari Latvijas izlasee, easy Citadi, vinjs ir vnk shobriid labaakais Latvijas uzbruceejs, tikai neiznaak pashiem to izmantot
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-03-24 23:52, pirms 10 gadiem
Vai shie uzbruceeji speelee Bundesliigaa, varbuut Anglijaa, kaut ne Premjeraa ? Ir ? Neviena. Domaajat, frichi idioti, nezin kam par ko naudu maksaa? Gribi Rudnevu ar kadu no Latvijas liigas uzbruceejiem samainit? Mosh no Jurmalas kadu, lai smuku rezultatu uzraxta ? Shobrid, cik nu pa retam esmu paskatijies Latvijas tipa augstaako liigu- zini, puikas vieteejaa pagastaa ar stipri lielaaku atdevi speelee, nekaa tur tie onkas, kuri veel naudu par skraidiishanu sanjem. Lidz ar to, nav jeegas no pashvaldiibas vai ar valsti saistiitaam struktuuram plest naudu araa futbolam, ja to izteeree speeles imitaacijai vai struntiigiem legjionaariem. Firmas,pashas nopelnija, ja grib,lai tad atbalsta . Bet, vel pie Rudnjeva atgriezhoties- tad, kad buus veel kaads dzeks Eiropas futbola liimenii, ar attieksmi,darbu, atdevi laukuma, un arii veiksmi- tad ari meginiet Rudiju nosedinaat malaa...

  -4 [+] [-]

, 2014-03-25 08:21, pirms 10 gadiem
Galvenais tureet vinju taalaak no Latvijas izlases

     [+] [-]

, 2014-03-25 10:58, pirms 10 gadiem
Rūdī nav slikts.. Cita lieta, ka LV izlasē Viņam 1 vārti .. Zinu, ka Vaņinam ir mazāk .. Taču friči ir spieti runāt par Latviju, Artjomu tur respektē. Ja ne visi tad daudzi ..