Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Doroševs Lietuvas čempionātu sāk ar sauso uzvaru

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Doroševs Lietuvas čempionātu sāk ar sauso uzvaru
Pāvels Doroševs
Foto: Saulius Čirba, fkt.lt

Šodien startējis Lietuvas čempionāts futbolā, un pirmo sauso spēli aizvadījis Pāvels Doroševs. Polijā 90 minūtes laukumā pavadīja Deniss Rakels, komandai tiekot pie viena punkta, bet Vitālijs Jagodinskis tika nomainīts Rumānijā.

Lietuvas čempionāta pirmajā kārtā pie pirmās uzvaras tika Klaipēdas "Atlantas", kas izbraukumā ar 1:0 pieveica "Trakai". Vienīgos vārtus 85. minūtē ar patālu soda sitienu guva Domants Šimkus, bumbu raidot augšējā stūrī. Pāvels Doroševs jaunās komandas rindās debitēja ar sauso maču.

Polijā Krakovas "Cracovia" savā laukumā atņēma punktu Varšavas "Legia", neļaujot pretiniekiem pacelties uz pirmo vietu. Taču pārsvars sitienos piederēja tieši laukuma saimnieki, kuru rindās 90 minūtes laukumā pavadīja Deniss Rakels.

Trīs zaudējumu sēriju pārtrauca "Termalica", kas savā laukumā Ņečecas pilsētas derbijā ar 1:0 pieveica "Sandjeca Nowy", taču Vitālijs Maksimenko palika uz rezervistu soliņa un Vladislavs Gutkovskis nebija pieteikumā.

Rumānijā neveiksmi piedzīvoja Jaši "Politehnica", kas savā laukumā ar 0:1 piekāpās "Viitorul", vienīgos vārtus ielaižot jau 14. minūtē. Tādējādi pārtrūka četru uzvaru sērija. Vitālijs Jagodinskis devās starta sastāvā, bet 64. minūtē viņu nomainīja portugāļu pussargs Pedru Mendešs.

  +2 [+] [-]

, 2018-02-25 19:14, pirms 6 gadiem
Leiši gan sāk laicīgi...

     [+] [-]

, 2018-02-26 21:20, pirms 6 gadiem
Pēc kādas sistēmas sāk Lietuva? Vai pārgājuši uz pavasaris-rudens variantu?Citādi nav saprotams čempionāta sākums februāra beigās.