Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Miķelis Osis

Cauņam pilna spēle "Watford" dublieros

Cauņam pilna spēle "Watford" dublieros
Aleksandrs Cauņa
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Vakar vakarā "Watford" dublieru sastāvā mačā pret "Ipswich Town" (0:2) visas 90 minūtes laukumā pavadīja Latvijas futbolists Aleksandrs Cauņa, kurš turpina atgūties pēc ceļgala savainojuma un uzņemt sportisko formu.

Vakar vakarā "Watford" rezervju komanda savā laukumā uzņēma "Ipswich Town" dublierus un zaudēja ar 0:2. Pastiprinājusies ar četriem pirmās komandas futbolistiem, "Watford" pamatoti varēja cerēt uz kvalitatīvu sniegumu. Jau no pirmajām minūtēm laukumā atradās arī mūsu pussargs Aleksandrs Cauņa. Lai gan ne ar ko ievērības cienīgu Aleksandrs neatzīmējās, pozitīvi, ka atšķirībā no pagājušās nedēļas mača pret "Northampton" (0:1), pret kuru Cauņa laukumā pavadīja tikai pirmo puslaiku, šoreiz Aleksandrs nospēlēja visas 90 minūtes.

Kā savos iespaidos par spēli stāsta "Watford" līdzjutēji, Cauņa vakar bijis viens no labākajiem laukumā, centies katrā epizodē, bieži uzvarējis divcīņās par bumbu un atstājis uzcītīga spēlētāja iespaidu. Pēc "Watford" fanu domām, Cauņam gan vēl vajadzēs laiciņu, lai iejustos Anglijas futbolā un komandas sistēmā, taču, ja vien "Skonto" prasītā pārejas summa nebūs liela, šis spēlētājs nākotnē ar savām darba spējām (work rate) komandai varētu būt noderīgs.

Kā pagājušajā nedēļā sarunā ar eSports.lv atklāja Cauņa, janvārī gūtais ceļgala savainojums jūtams joprojām, tāpēc pirmajā komandā mūsu futbolistu vēl tik drīz gaidīt nevaram. Lai gan Aleksandrs izteica cerību iziet laukumā kādā pirmās komandas mačā vēl februārī, "Watford" galvenais treneris Brendans Rodžerss prognozējis vēl vismaz divu nedēļu atlabšanas periodu (kopš šī izteikuma pagājusi nedēļa).

Izmantotie resursi:
watfordfc.com


, 2009-02-24 15:11, pirms 15 gadiem
gan jau drīz būs pirmais gols
, 2009-02-24 15:22, pirms 15 gadiem
tas prieceee
, 2009-02-24 15:29, pirms 15 gadiem
šaubos, ka Skonto prasīs pārāk lielu naudu par viņu, jo mērķis jau ir audzināt spēlētājus priekš augstākām līgām, tik vien bieži gadās, ka Angļi utt mūsu speletājus grib pa sviestmaizi
, 2009-02-24 15:44, pirms 15 gadiem
dragoo rakstīja: šaubos, ka Skonto prasīs pārāk lielu naudu par viņu, jo mērķis jau ir audzināt spēlētājus priekš augstākām līgām, tik vien bieži gadās, ka Angļi utt mūsu speletājus grib pa sviestmaizi
ja ne par Cauņu, tad par kuru citu prasīt lielo piķi!?
Slēpts komentārs: biedza&atiz
, 2009-02-24 15:47, pirms 15 gadiem
Ceru, ka kāds tiks arī premjerlīgā. Tomēr pagaidām priecē arī tas, ka krievi tiek anglijas premjerlīgā, kā nekā arī labi kaimiņi.
, 2009-02-24 15:48, pirms 15 gadiem
tarax rakstīja: ja ne par Cauņu, tad par kuru citu prasīt lielo piķi!?
Galvenais, lai tiek pie spēlēšanas, un tad viss būs labi.
, 2009-02-24 15:52, pirms 15 gadiem
dragoo rakstīja: šaubos, ka Skonto prasīs pārāk lielu naudu par viņu, jo mērķis jau ir audzināt spēlētājus priekš augstākām līgām, tik vien bieži gadās, ka Angļi utt mūsu speletājus grib pa sviestmaizi
domaaju ka prasiis, jo klubam arii taci no kaut kaa ir jadziivo, un tagad taada lielaaka naudas summa nodereetu!!!
, 2009-02-24 15:52, pirms 15 gadiem
tarax rakstīja: ja ne par Cauņu, tad par kuru citu prasīt lielo piķi!?
protams, prasiis ne mazu pikji, bet es saku, ka ne pārāk lielu priekš vinja...
galvenais, lai šajā laikā sanak sevi pieradiit
, 2009-02-24 16:17, pirms 15 gadiem
izslasot pirmos chetrus vaardus bija paarlaimiigs
, 2009-02-24 16:23, pirms 15 gadiem
Nenovēlu Māra sēdēšanu rezervē.
, 2009-02-24 18:04, pirms 15 gadiem
un nenoveelu arii Pahara likteni! Ja nu vienigi karejeras pirmo pusi!
Raimonds Krollis. Foto: MFK Vyškov

Kroļļa komandai otrais panākums piecu dienu laikā

Čehijas otrajā spēcīgākajā līgā otro uzvaru ar rezultātu 1:0 pēc kārtas izcīnīja Raimonda Kroļļa pārstāvētā Viškovas komanda, izbraukumā pieveicot Prostejovas futbolistus.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.