Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Karašausks piedalās pārbaudes mačā Krievijas Premjerlīgas kluba sastāvā

Krišs Upenieks

Karašausks piedalās pārbaudes mačā Krievijas Premjerlīgas kluba sastāvā
Artūrs Karašausks
Foto: Mārtiņš Sīlis/FK "Liepāja"/"Mogo"

Latvijas futbola Virslīgas pagājušās sezonas viens no labākajiem uzbrucējiem Artūrs Karašausks šobrīd atrodas pārbaudē Krievijas Premjerlīgas kluba Permas ''Amkar'', kā sastāvā latvietis jau piedalījies pārbaudes spēlē.

''Amkar'' šobrīd Turcijā aizvada treniņnometni un šodien pārbaudes spēlē tikās ar Polijas Ekstraklases klubu Kjelces ''Korona''. Karašausks šajā spēlē iesaistījās mača 75. minūtē un īsajā laikā paspēja izcelties ar rezultatīvu piespēli Staņislavam Prokopjevam. ''Amkar'' visā spēlē uzvarēja ar 3:0, trīs vārtus gūstot mača otrajā puslaikā.

27. janvārī ''Amkar'' Turcijā pārbaudes spēlē tiksies ar Bulgārijas klubu ''Beroe Stara Zagora'', un paredzams, ka arī tajā spēlē Latvijas uzbrucējam būs iespēja pierādīt savu lietderību Krievijas klubam.

Krievijas Premjerlīgā nospēlēta sezonas pirmā daļa un šobrīd ir ziemas pārtraukums, kurā komandas dodas uz treniņnometnēm un gatavojas sezonas turpinājumam. ''Amkar'' 20 spēlēs iekrājusi 21 punktus un atrodas 13. vietā 16 komandu konkurencē. Krievijas Premjerlīga atsāksies marta sākumā.

Artūrs Karašausks, kuram 29. janvārī apritēs 26 gadi, 2017. gada sezonā pārstāvēja ''Liepāja/Mogo'' krāsas, ar klubu izcīnot čempionāta sudrabu un Latvijas kausa trofeju. Uzbrucējs Virslīgā guva desmit vārtus, kas bija dalīti labākais rādītājs Virslīgā. Trīs vārti Karašauskam arī Latvijas kausā, no kuriem divi finālā pret ''Riga'' FC.

Futbola vidē baumas par Karašauska pārcelšanos uz citu čempionātu bija jau pagājušās sezonas vasaras transfēru periodā, pie tam visbiežāk izskanēja tieši Permas ''Amkar'' vārds, tomēr šī pāreja nenotika, un Artūrs visu sezonu pavadīja Liepājā.

Izmantotie resursi:
«Амкар» - «Корона» – 3:0 | Футбольный клуб...

  +6 [+] [-]

, 2018-01-24 19:20, pirms 6 gadiem
Lai izdodas!

  +4 [+] [-]

, 2018-01-24 19:21, pirms 6 gadiem
Drosmīgi, jo neviens neslēpj, ka Amkar nav naudas un vēl nezin vai vispār pabeigs sezonu .. Bet tas jau laikam iemesls, kāpēc viņš tur parādījies - spēlētāji ar izvēles iespēju nebrauktu.

  +5 [+] [-]

, 2018-01-24 19:48, pirms 6 gadiem
Karašausks savulaik jau ir bijis RPL. Esot īrē Kazaņas Rubin, nostiprināties neizdevās, taču cerams, ka šoreiz būtu citādāk. Artūrs kopš tā laika ir ievērojami progresējis un pāraudzis Virslīgas līmeni. Amkar arī nav starp RPL grandiem, tāpēc iespējas tikt pie spēles laikā šādā komandā būtu reālākas. Amkar vēl ne tik sen pārstāvēja Kamešs. Lai Artūram izdodas!

     [+] [-]

, 2018-01-24 20:59, pirms 6 gadiem
Varēs sūtīt Petrovičam ziņas ar WhatsApp.....

     [+] [-]

, 2018-01-24 21:17, pirms 6 gadiem
reikons rakstīja: Karašausks savulaik jau ir bijis RPL. Esot īrē Kazaņas Rubin, nostiprināties neizdevās, taču cerams, ka šoreiz būtu citādāk. Artūrs kopš tā laika ir ievērojami progresējis un pāraudzis Virslīgas līmeni. Amkar arī nav starp RPL grandiem, tāpēc iespējas tikt pie spēles laikā šādā komandā būtu reālākas. Amkar vēl ne tik sen pārstāvēja Kamešs. Lai Artūram izdodas!
Tad jau Kazaņa pat eiropas mērogā kotējās, spēcīgs klubs bija.

  +2 [+] [-]

, 2018-01-24 23:12, pirms 6 gadiem
Daniel rakstīja: Drosmīgi, jo neviens neslēpj, ka Amkar nav naudas un vēl nezin vai vispār pabeigs sezonu .. Bet tas jau laikam iemesls, kāpēc viņš tur parādījies - spēlētāji ar izvēles iespēju nebrauktu.
Te viņam nebūs nekāds virslīgas klubs kur problemātiska rakstura kadru lutinās. Ja nebūs iemācījies uzvesties, ātri vien nāksies pirkt vienvirziena biļeti atpakaļ pie Kamaza.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja