Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Edmunds Novickis

Sluckis: "Karašausks ir labākais Latvijā, bet CSKA diez vai paliks"

Sluckis: "Karašausks ir labākais Latvijā, bet CSKA diez vai paliks"
Artūrs Karašausks
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Maskavas CSKA galvenais treneris Leonīds Sluckis oficiālajai kluba mājaslapai atzinis, ka Artūrs Karašausks diezin vai paliks armijnieku ierindā.

Artūrs Karašausks kopā ar Maskavas CSKA devās uz Spāniju, kur aizvadīja 12 dienu treniņnometni. Šīs nometnes noslēgumā vakar CSKA aizvadīja divas pārbaudes spēles – otrajā mačā, kurā CSKA lielākoties pārstāvēja jaunieši, pilnu maču nospēlēja arī Karašausks.

Šodien CSKA atgriežas Krievijā, lai drīzumā dotos uz nākamo treniņnometni. CSKA oficiālajā mājas lapā publicēta intervija ar komandas galveno treneri Leonīdu Slucki, kurš paslavējis visus spēlētājus par lielo ielikto darbu, savukārt uz jautājumu par Karašausku CSKA galvenais treneris atbildējis sekojošo: „Viņš patiešām ir Latvijas čempionāta šī brīža labākais spēlētājs, taču diezin vai viņš karjeru turpinās CSKA.”

Tikmēr Roberts Savaļnieks Polijā Bjalistokas "Jagiellonia" bija viens no trim (kopā bija seši) pārbaudāmajiem, kurš palika komandā līdz treniņnometnes beigām, taču pagaidām līgums parakstīts tikai ar somu spēlētāju. Pārējie divi šobrīd palaisti mājās, taču vēl ir iespēja, ka līgums ar kādu no viņiem vai pat abiem tiks parakstīts. Kā sacījis "Jagiellonia" treneris, tad pārrunas turpinās, un iznākums nav zināms.

Izmantotie resursi:
CSKA. Professional Football Club


, 2014-01-24 10:33, pirms 10 gadiem
Šabala > Karašausks
, 2014-01-24 11:16, pirms 10 gadiem
Pārāk liels tas Kara pižons un zaļā pūķa draugs, lai spēlētu CSKA, ar viņa viduvējiem fiziskajiem un tehnikas dotumiem labākajā gadījumā spīd otrā gala Krievijas 1.līga.
, 2014-01-24 11:49, pirms 10 gadiem
Tāpat CSKA rindās pie spēlēšanas tiktu maz vai pat vispār netiktu - šajā komandā ir daudz meistarīgu spēlētāju.
, 2014-01-24 12:32, pirms 10 gadiem
Sluckis ir labākais CSKA, bet uz Eiropu diez vai tiks!
, 2014-01-24 13:06, pirms 10 gadiem
Viss ir pareizi! Lai apliecina sevi un turpina pilnveidoties zemāka līmeņa komandā, kurā tiks arī pie spēlēšanas, pretējā gadījumā dzirdēsim vēl vienu stāstu par Rubīna un Spartak nelaimīgo laulību...
, 2014-01-24 13:54, pirms 10 gadiem
vantinieks rakstīja: Pārāk liels tas Kara pižons un zaļā pūķa draugs, lai spēlētu CSKA, ar viņa viduvējiem fiziskajiem un tehnikas dotumiem labākajā gadījumā spīd otrā gala Krievijas 1.līga.
Bet ko var gribēt.Kā zināms,tad tik čalis 16 gados sāka spēlēt.Un ja treneris viņu nebūtu uzlicis uz kaut cik normāla ceļa.Tad mēs par viņu nemaz nedzirdētu.Un dažos gados viņš ir saniedzis un pilnveidojies daudz.Bet no tie sliktiem ieradumiem arī nav ticis vaļā.Un ja nebūtu to slikto draugu vai spēlētu kaut kur tālāk.Varbūt čalis pilveidotos un būtu daudz labāks.
, 2014-01-24 14:03, pirms 10 gadiem
Nevar zināt, kā būtu, ja līgumu parakstītu. Domāju, ka maz kurš arī ticēja, ka Cauņa parakstīs līgumu ar CSKA un izkaros vietu pamatsastāvā. Nebūtu tās traumas... Skaidrs, ka, spēlējot CSKA, Karašausks nekādas vaļības neatļautos, tas ir cits līmenis. Viena šāda kļūda un esi ārā uz neatgriešanos. Reāli skatoties, gan nav nekāds pārsteigums, ka nepaliks, jo tas nu tiešām ir straujš kāpiens pa taisno no Skonto. Cauņa izšāva, bet nevar gaidīt, ka tā tagad būs ar katru, kas aizbrauks uz CSKA atrādīties. Tā jau uzspētu vēl citai komandai pievienoties, bet Skonto vajag transfēra naudu. Skaidrs, ka CSKA nebūtu problēmu samaksāt, bet palikusi vairs tikai nedēļa līdz UEFA sods par parādiem vairs nebūs atceļams.

Ja reiz Savaļnieks palaists mājās, tad jau laikam tas nozīmē, ka reāli iespēju maz. Parakstīja ar somu, kuru gribēja redzēt komandā, tātad ar pārējiem diviem īpaši nerēķinās. Ja arī parakstīs līgumu, jo tāpat par Savaļnieka pāreju Jagellonia nebūtu nekas jāmaksā, tad pie spēlēšanas tikt nebūtu viegli.
, 2014-01-24 16:03, pirms 10 gadiem
gan jau beigās spēlēs vai nu Krievijas 1. līgā, vai kaut kādos azeros
, 2014-01-24 19:23, pirms 10 gadiem
Pareizi raksta UserSupport, Karašausks NAV labākais Latvijā (atšķirībā arī no savulaik Cauņas, kura pārākums Latvijā neradīja ne mazāko šaubu).
Raimonds Krollis. Foto: MFK Vyškov
1

Kroļļa komandai otrais panākums piecu dienu laikā

Čehijas otrajā spēcīgākajā līgā otro uzvaru ar rezultātu 1:0 pēc kārtas izcīnīja Raimonda Kroļļa pārstāvētā Viškovas komanda, izbraukumā pieveicot Prostejovas futbolistus.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.