Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Itālijas 3. līgā debitē vārtsargs Reinholds, Zommeram atkal uzvara

Itālijas 3. līgā debitē vārtsargs Reinholds, Zommeram atkal uzvara
Kristaps Zommers
Foto: parmacalcio1913.com

Latvijas U-21 izlases vārtsarga Kristapa Zommera pārstāvētā ''Parma'' Itālijas 3. līgas spēlē izcīnījusi vēl vienu uzvaru, kas ļauj turpināt cīņu par augstākajām vietām Itālijas ''Lega Pro'' B grupā. Tikmēr C grupas mačā pirmo reizi laukumā devās "Racing Roma" latviešu vārtsargs Reinis Reinholds.

''Parma'' 34 minūšu laikā ieguva 2:0 pārsvaru, bet drīz vien ''Modena'' viesos vienus vārtus spēja atgūt. Puslaika beigās ''Parma'' iesita trešos, otrajā puslaikā vārtu vairs nebija, un ''Parma'' izcīnīja otro uzvaru pēc kārtas, šoreiz svinot panākumu ar 3:1.

Latvijas U-21 izlases vārtsargs Kristaps Zommers atkal ieņēma vietu ''Parma'' vārtos un nospēlēja visu spēli. Zommeram spēle pret ''Modena'' bija 18. aizvadītajās 20 kārtās, bet Kristaps ir izteikts komandas pirmais numurs. Divas spēles izlaistas izlašu pauzē, kad bija jāpārstāv Latvijas U-21 izlase, bet pēc spēka Itālijas trešajā līgā tajā brīdī čempionāts turpinājās.

Itālijas pēc spēka 3. līgā 20 spēlēs 1997. gadā dzimušā latvieša pārstāvētā ''Parma'' izcīnījusi desmit uzvaras, sakrājusi 36 punktus un atrodas piektajā vietā. Līderei ir tikai par trim punktiem vairāk, bet labāko trijnieks ir viena punkta attālumā. 20 komandu konkurencē pirmās vietas ieguvēja čempionāta beigās uzreiz tiks uz 2. līgu pēc spēka, bet vēl deviņas komandas piedalīsies ''play-off''.

Debiju "Lega Pro" piedzīvoja Reinis Reinholds - 19 gadus vecajam vārtsargam tika uzticēta "Racing Roma" vārtu drošība mājas spēlē pret "Livorno". Reinim nācās ielaist divus vārtus, un viņa pārstāvētā komanda zaudēja ar 1:2. Reinholda pārstāvētā Romas komanda ar 11 punktiem 20 spēlēs ieņem pēdējo 20. pozīciju turnīra tabulā ("Livorno" ar 39 punktiem ir trešā). Komandas pamatvārtsargs ir 21 gadu vecais itālis Luka Saveloni.

Reinholds Romas klubam pievienojās pirms šīs sezonas. Pagājušajā sezonā Reinholds, kurš savulaik nospēlējis 15 minūtes "Ventspils" sastāvā Virslīgā, pārstāvēja Padovas "Calcio" krāsas, taču laukumā nedevās.


, 2016-12-23 22:49, pirms 7 gadiem
Agrāk parma bija ļoti laba A sērijas komanda, bet tagad pa trešo līgu ņemas. Viss mainās.

P.S rīt uz Rangers spēli maucu pret Iverness
Slēpts komentārs: Andris_Barkevics
, 2016-12-24 00:12, pirms 7 gadiem
Andris_Barkevics rakstīja: A series, tad ir 1.līga, tad 2.līga un tad 3.līga?? ja jā, tad sētas līmenis
Nekāds sētas līmenis šis nav, ir A sērija, tad ir B sērija un Parma spēlē pēc spēka 3 līgā, nevis ceturtajā pēc spēka kā tu domāji!
, 2016-12-24 02:08, pirms 7 gadiem
To Ragnars. Ja nemaldos,tad Parmu nometa leja del finansem,gluzhi ka Gers Skotija.
, 2016-12-24 03:49, pirms 7 gadiem
Kāpēc netika nekas minēts par ''Lega Pro'' A grupas maču starp Racing Roma un Liverno, kur debitēja vārtsargs Reinis Reinholds!?
, 2016-12-24 11:19, pirms 7 gadiem
Manu prat chalis labaa viets ticis.Ir kur augt un tiekties. Playoff gan diez gan smags
, 2016-12-24 13:26, pirms 7 gadiem
Var jau būt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-12-24 16:38, pirms 7 gadiem
Daži laikam nesaprot par ko runā, kad noliek Itālijas 3 . līgas līmeni!
Te spēlē daudzas komandas kā Catania, Livorno, Messina, Reggina un Lecce, kuras vēl nesen cīnījās Seria A! Priekš jaunajiem ideāla vieta, kur pieredzi gūt ne deldēt soliņu!
, 2016-12-24 16:55, pirms 7 gadiem
''Reinholds Romas klubam pievienojās pirms šīs sezonas.''

Vispār Reinholds šim klubam pievienojās tikai šonedēļ. No sezonas sākuma līdz decembrim bija ''Civitanovese'' un pēdējās nedēļas bija bez kluba.
, 2016-12-24 17:13, pirms 7 gadiem
anjo rakstīja: ''Reinholds Romas klubam pievienojās pirms šīs sezonas.''

Vispār Reinholds šim klubam pievienojās tikai šonedēļ. No sezonas sākuma līdz decembrim bija ''Civitanovese'' un pēdējās nedēļas bija bez kluba.
Tieši tā. Reinholds klubam pievienojās pirms trim dienām. Cerams izdosies nostabilizēties pamatsastāvā arī turpmāk.

P.s. anjo, pietrūkst mums tava "Mūsējie ārzemēs" saraksta.
, 2016-12-24 17:41, pirms 7 gadiem
reikons rakstīja: P.s. anjo, pietrūkst mums tava "Mūsējie ārzemēs" saraksta.
Forumā sen neesi bijis
Latvijas futbolisti ārzemēs. Decembris'2016
, 2016-12-25 21:40, pirms 7 gadiem
RAGNARS rakstīja: Agrāk parma bija ļoti laba A sērijas komanda, bet tagad pa trešo līgu ņemas. Viss mainās.

P.S rīt uz Rangers spēli maucu pret Iverness
Parma kārtējo reizi nobankrotēja, daži cilvēki pirms gada atpirka tiesības izmantot brendu un lēnām būvē atpakaļ klubu no nulles.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai
1

Dāvis Ikaunieks neiesit pendeli un nepaglābj Šauļus no zaudējuma

Lietuvas futbola meistarsacīkšu otrā apļa pirmajā spēlē Aivara Emša un Klāva Kramēna pārstāvētā Marijampoles "Sūduva" izbraukumā pieveica (1:0) Dāvja Ikaunieka komandu "Šiauliai".
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Jaunzemam pirmais vārtu guvums Ekstraklasē, komandai pamatīga sakāve Poznaņā

Savā 20. spēlē Polijas futbola Ekstraklasē pirmos vārtus šajā turnīrā iesitis Latvijas valstsvienības pussargs Alvis Jaunzems, kura panākums gan neko daudz cīņas beigās nedeva – Melecas "Stal" kapitulēja (2:5) Poznaņas "Warta" priekšā.
Ivans Baturins. Foto: Liisi Troska/Jalgpall.ee

Baturinam darbīga debija Lietuvas līgā, Dubras pārstāvētā čempione turpina klupt

Lietuvas futbola meistarsacīkšu pirmā apļa pēdējā spēļu kārtā Telšu "Džiūgas" rindās debitēja vārtsargs Ivans Baturins, bet aizsarga Kaspara Dubras "Panevėžys" turpina rādīt blāvu sniegumu.