Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Maksimenko komanda Slovēnijā pēdējās piecās minūtēs nenotur 2:0 vadību

Rolands Eliņš

Maksimenko komanda Slovēnijā pēdējās piecās minūtēs nenotur 2:0 vadību
Vitālijs Maksimenko
Foto: Olimpija Ljubljana

Drošas uzvaras vietā Vitālija Maksimenko pārstāvētā Ļubļanas „Olimpija” šovakar Slovēnijas čempionātā bija spiesta samierināties ar neizšķirtu 2:2 pret „Mura”.

Vitālijs Maksimenko devās „Olimpija” sākumsastāvā, un viņa komanda cīņā pret kopvērtējuma trešās vietas īpašnieci „Mura” izvirzījās vadībā 40. minūtē. 68. minūtē „Olimpija” savu pārsvaru dubultoja, un viss liecināja par trim punktiem rokas stiepiena attālumā.

Taču pašā spēles izskaņā uz maiņu nākušais slovēņu pusaudzis Tomi Horvats paspēja sarūgtināt Maksimenko komandu. Viņš iesita vārtus 89. minūtē un pēc tam arī kompensācijas laika trešajā minūtē, paspējot panākt neizšķirtu 2:2. Tie 19 gadus vecajam pussargam bija pirmie vārti Slovēnijas augstākajā līgā.

Maksimenko nospēlēja pilnu maču. Viņa komanda ar 33 punktiem ieņem otro vietu līgā, par trim punktiem atpaliekot no „Maribor”, kas savu maču 17. kārtā vēl nav aizvadījusi.

Šovakar spēles bija arī divu citu novembrī uz Latvijas izlasi izsaukto futbolistu komandām, taču ne Andrejs Cigaņiks Nīderlandes pirmajā līgā, ne Aleksandrs Saveļjevs Itālijas B Sērijā nebija savu komandu pieteikumos.

  -1 [+] [-]

, 2018-11-24 09:06, pirms 5 gadiem
Jāāaa....Ārzemēs mūsu "zvaigznes " lielākoties ir ūdens pienesēju lomās.