Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

Romanovam sausā uzvara

Romanovam sausā uzvara
Deniss Romanovs
Foto: http://lankaranfc.com

Azerbaidžānas futbola čempionāta 10. kārta veiksmīgi iesākusies Latvijas futbolistu pārstāvētajām komandām. Tā, Denisa Romanova "Khazar Lankaran" tika pie uzvaras, bet Pāvels Doroševs un "Qabala" nospēlēja neizšķirti.

Kā pirmās šodien laukumā devās "Qabala" un "AZAL" komandas. Turnīra tabulā augstāk atradās "AZAL", kas lietainā mača gaitā izveidoja vairākus bīstamus momentus, bet vārtus tā arī neguva. Viens no galvenajiem tā vaininiekiem bija Latvijas vārtsargs Pāvels Doroševs, kurš "Qabala" vārtus veiksmīgi sargāja visas 90 minūtes, palīdzot savai komandai nospēlēt 0:0.

Citā spēlē Denisa Romanova "Khazar Lankaran" savu skatītāju klātbūtnē (5000) uzņēma vienu no vājākajām čempionāta vienībām "Turan". Kā arī bija gaidāms, "Khazar" bija galvastiesu pārāki, jau spēles pirmajā puslaikā gūstot divus vārtus. Turpinājumā šaubu par "Lankaran" uzvaru neradās, tādējādi tika noturēta uzvara ar 2:0. Deniss Romanovs laukumā pavadīja visas 90 minūtes.

Turnīra tabulā "Khazar" ar 21 punktu ieņem otro vietu, bet "Qabala" ar 14 pakāpusies uz sesto.

Ukrainas dublieru čempionātā zaudētajā mačā pret Kijevas "Arsenal" pie teikšanas nav ticis Artūrs Karaušausks. Artūrs netika pieteikts ne "Dnipro" dublieru mačam, ne spēlei pieaugušo sastāvā.

Izmantotie resursi:
Peşəkar Futbol Liqası
Готель "Дніпро"


, 2010-10-23 17:55, pirms 13 gadiem
Prieks par mūsejiem Šodien labi nospēleja Koļinko, Romanovs gan Doroševs
, 2010-10-23 23:02, pirms 13 gadiem
O, prieks par Denisu. Lai gan to Agajevu jau viņam pagaidām neizkonkurēt. Labi, ka izmanto iespēju sevi labi parādīt, kamēr azerbaidžānis nevar spēlēt. Lai veicas turpmāk. Prieks arī par Pāvelu. Ļoti veiksmīgi spēlē Azerbaidžānā. Varbūt pēc sezonas tiks augstāk. Lai veicas abiem.
Raimonds Krollis. Foto: MFK Vyškov
1

Kroļļa komandai otrais panākums piecu dienu laikā

Čehijas otrajā spēcīgākajā līgā otro uzvaru ar rezultātu 1:0 pēc kārtas izcīnīja Raimonda Kroļļa pārstāvētā Viškovas komanda, izbraukumā pieveicot Prostejovas futbolistus.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.