Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Šteinbors vēlreiz iekļauts Polijas Ekstraklases kārtas simboliskajā izlasē

Andrejs Siliņš

Šteinbors vēlreiz iekļauts Polijas Ekstraklases kārtas simboliskajā izlasē
Pāvels Šteinbors
Foto: www.igol.pl

Polijas "Eurosport" mājaslapā kārtējo reizi izcelta Polijas Ekstraklases simboliskā izlase. Otro reizi šosezon par kārtas labāko vārtsargu nosaukts Latvijas futbolists Pāvels Šteinbors, kurš Zabžes "Gornik" palīdzēja izcīnīt uzvaru, nostāvot sausā.

Svētdien Zabžes "Gornik" pārtrauca divu zaudējumu sēriju, ar rezultātu 3:0 apspēlējot "Podbeskidzie" komandu. Pretinieki izdarīja 14 sitienus pa vārtiem, no kuriem četri bija vārtu rāmī. "Nospēlēja uz nulles izbraukuma spēlē pret "Podbeskidzie" un parādīja labu sniegumu, kas paglāba komandu no vārtu zaudējumiem," raksta eurosport.onet.pl.

Šteinbora pārstāvētā "Gornik" ar 17 punktiem deviņās spēlēs ieņem pagaidu trešovietu, bet Pāvels piedalījies astoņās spēlēs, ielaidis sešus vārtus, bet četros gadījumos viņa sargātie vārti palikuši neieņemti.

29 gadus vecais Šteinbors Zabžes vienībā spēlē no pagājušā gada vasaras, kad parakstīja līgumu ar klubu uz divām sezonām.