Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Ikauniekam sezona Čehijā sākas ar sagrāvi, Sprūdam vārti Luksemburgā

Rolands Eliņš

Ikauniekam sezona Čehijā sākas ar sagrāvi, Sprūdam vārti Luksemburgā
Dāvis Ikaunieks. Foto: RFS

Latvijas uzbrucējs Dāvis Ikaunieks nāca uz maiņu Čehijas čempionāta mačā, kur viņa komanda „Mlada Boleslav” ar 0:4 piekāpās „Bohemians 1905”.

Dāvis Ikaunieks nebija savas komandas sākumsastāvā, taču devās uz maiņu jau pirmajā puslaikā, iesaistoties spēlēs 40. minūtē, kad rezultāts jau bija 0:2. Viņa komandai situācija neuzlabojās arī otrajā puslaika, kura izskaņā tika ielaisti vēl divi vārti, un „Mlada Boleslav” nācās ciest zaudējumu ar 0:4.

Šī ir jaunās sezonas atklāšanas kārta Čehijā. Ikaunieka komanda maču neaizvadīja bezcerīgi un bija līdzvērtīga tādos statistikas rādītājos kā bumbas kontrole un izdarīto sitienu skaits, kurai tai pat bija vairāk (14:11), taču rezultāta ziņā šī izvērtās par sagrāvi.

Savukārt Luksemburgas čempionāta jauno sezonu ar uzvaru un vārtu guvumu sāka 21 gadu vecais Latvijas futbolists Dāvis Sprūds, kurš iepriekš iespēlēts Latvijas U17 un U21 izlasēs. Viņš palīdzēja „Victoria Rosport” komandai ar 3:1 pārspēt „Rodange” vienību un pats izcēlās ar vārtu guvumu mača 45. minūtē.

Iepriekšējā sezonā Sprūds 17 spēlēs Luksemburgas čempionātā guva trīs vārtus.