Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

Gauračs: "Vārtu guvumi palīdz atvērties"

Gauračs: "Vārtu guvumi palīdz atvērties"
Nomierinieties! Edgars Gauračs atkal sāk sist iekšā
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas izlases uzbrucējs Edgars Gauračs pēc vairāk nekā gada pārtraukuma guvis vārtus klubu turnīros. Vakar viņš palīdzēja Maskavas "Torpedo" tikt pie panākuma ar 3:1 pret Novokuzņecku. Gauračam arī rezultatīva piespēle.

Edgars Gauračs Krievijas pēc spēka otrajā līgā sāka spēlēt iepriekšējā gadā, kad pievienojās Krasnojarskas "Enisey". Ātri viņš kļuva par publikas mīluli, jo regulāri sita iekšā. Deviņās spēlēs viņam bija četri vārti, bet komanda atradās vadošajās pozīcijās. Pēc mēneša sausā perioda viņš atkal iesita, tomēr kopš 2011. gada jūnija viņam tas vairs neizdevās. Starpsezonā Edgars pārgāja uz ambiciozo Maskavas "Torpedo". Savā sestajā mačā viņam beidzot arī pirmie vārti, kā arī rezultatīva piespēle.

"Emocijas ir ļoti patīkamas, jo uzbrucēja galvenais uzdevums ir gūt vārtus. Par to viņu arī novērtē. Svarīgi, lai uzbrucējs iesit pēc iespējas ātrāk, tas palīdz turpinājumā atvērties. Ja nekādi nespēj iesist, ar katru nākamo spēli psiholoģiskais spiediens pieaug. Tu nokļūsti emocionālā bedrē."

Sezonas sākums "Torpedo" nav izdevies [tikai 11. vieta], tomēr Gauračs sarunā ar "Sport Express" atzīst, ka komandas iekšienē viss ir kārtībā: "Protams, ka situācija turnīra tabulā ietekmē komandu, bet galvenais, ka mēs visi turamies kopā un atbalstām viens otru, neskatoties ne uz ko."

Izmantotie resursi:
СПОРТ-ЭКСПРЕСС: Ежедневная спортивная газета....


, 2012-08-23 12:57, pirms 12 gadiem
Muldoņa! Gadā vienu golu,t.i.sāk sist regulāri!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Raimonds Krollis. Foto: MFK Vyškov
1

Kroļļa komandai otrais panākums piecu dienu laikā

Čehijas otrajā spēcīgākajā līgā otro uzvaru ar rezultātu 1:0 pēc kārtas izcīnīja Raimonda Kroļļa pārstāvētā Viškovas komanda, izbraukumā pieveicot Prostejovas futbolistus.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.