Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Zjuzins pievienosies Krievijas 1.līgas klubam "Volgar"

Andrejs Siliņš

Zjuzins pievienosies Krievijas 1.līgas klubam "Volgar"
Artūrs Zjuzins
Foto: fc-baltika.ru

Krievijas Nacionālās līgas (pēc spēka otrā līga) kluba "Volgar" galvenais treneris Jurijs Gazajevs apstiprinājis, ka komandu tuvākajā laikā oficiāli papildinās Latvijas futbola izlases pussargs Artūrs Zjuzins, kurš iepriekš spēlēja citā šīs līgas komandā Kaļiņingradas "Baltika".

Zjuzins "Baltika" rindās spēlēja no 2011. gada, bet šovasar kļuva par brīvo aģentu. Lai gan tika vēstīts, ka par spēlētāju izrādīta interese no Anglijas pēc spēka otrās līgas un Itālijas klubiem, Zjuzins acīmredzot izlēmis par līguma parakstīšanu ar Krievijas Nacionālās līgas klubu "Volgar".

24 gadus vecais Zjuzins "Baltika" sastāvā aizvadīja 106 spēles, izceļoties ar deviņiem vārtu guvumiem. "Baltika" pagājušo sezonu noslēdza 15. vietā 18 komandu konkurencē, kā pēdējā nodrošinot palikšanu līgā.

"Volgar", kuras rindās jau spēlē cits Latvijas futbolists Ivans Lukjanovs, aizvadītajā sezonā palika septītajā pozīcijā. Savulaik komandu pārstāvējuši arī citi Latvijas futbolisti: Aleksandrs Isakovs, Valērijs Ivanovs un Igors Sļesarčuks.

Profesionāļa karjeru Zjuzins iesāka jau 16 gadu vecumā, kad pievienojās "Ventspils" klubam. Divas sezonas Zjuzins nospēlēja "Tranzītā", bet 2011. gada sākumā vispirms bija tuvu pārejai uz itāliešu "Lazio", tomēr nonāca slovāku "Žilina". Tur gan Zjuzins nospēlēja vien dažus mačus un augustā pievienojās "Baltika".

Izmantotie resursi:
Новости спорта, Спортивная аналитика, Видео

     [+] [-]

, 2015-07-23 18:25, pirms 9 gadiem
omg
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja