Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Šteinboram sausā spēle Polijā, VAR izglābj no pendeles pašās beigās

Šteinboram sausā spēle Polijā, VAR izglābj no pendeles pašās beigās
Pāvels Šteinbors
Foto: Foto Olimpik/Sipa USA/Scanpix

Latvijas futbola vārtsarga Pāvels Šteinbors aizvadīja sauso spēli Polijas Ekstralīgā, palīdzot „Arka” viesos iegūt punktu par bezvārtu neizšķirtu pret „Zaglebie”.

Pāvela Šteinbora pārstāvētā komanda pēc sezonas atsākšanās vēl nav guvusi nevienu uzvaru, neskatoties uz to, ka Latvijas vārtsargs divreiz palicis sausā. Abās šajās spēlēs tika fiksēts neizšķirts 0:0, ieskaitot šodienas izbraukuma spēli pret „Zaglebie”.

Uz Šteinbora vārtiem šodienas mačā bija krietni vairāk uzbrukumu nekā pretējā virzienā, bet tie visi beidzās nesekmīgi. Šteinboram gan daudz netrūka, lai pašās spēles beigās tomēr paliktu bez sausās spēles un neizšķirta – „Zaglebie” uzbrucējs izgāja viens pret vienu, taču vilcinājās ar sitienu un tika nogāzts. Video atkārtojuma sistēma (VAR) tomēr nefiksēja noteikumu pārkāpumu, un pendele netika piešķirta.

Šteinbora komanda Ekstraklases mačā uzvaru nav izcīnījusi kopš 12. decembra, kas licis turnīra tabulā noslīdēt uz astoto vietu, Tiesa, situācija kopvērtējumā ir ļoti blīva, un piektā vieta ir tikai trīs punktu attālumā.

Izmantotie resursi:
Zagłębie i Arka wciąż bez wygranej w 2018 roku....


Raimonds Krollis. Foto: MFK Vyškov
1

Kroļļa komandai otrais panākums piecu dienu laikā

Čehijas otrajā spēcīgākajā līgā otro uzvaru ar rezultātu 1:0 pēc kārtas izcīnīja Raimonda Kroļļa pārstāvētā Viškovas komanda, izbraukumā pieveicot Prostejovas futbolistus.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.