Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Vaņins palīdz "Sion" iegūt neizšķirtu, Kurakinam 1:1 pret "Aberdeen"

Rolands Eliņš

Vaņins palīdz "Sion" iegūt neizšķirtu, Kurakinam 1:1 pret "Aberdeen"
Andris Vaņins
Foto: Freshfocus/SFL.ch

Vairāki Latvijas futbola izlases pārstāvji šodien aizvadījuši spēles savos klubos Eiropas līgās – Andris Vaņins Šveicē palīdzēja komandai izcīnīt neizšķirtu 1:1, Antons Kurakins Skotijas Premjerlīgā maču pabeidza ar tādu pašu rezultātu, bet Valērijam Šabalam neveiksme Polijas pirmajā līgā.

Andris Vaņins šodien ieņēma savu ierasto vietu ”Sion” sākumsastāvā, izbraukumā spēkojoties ar Šveices pirmā trijnieka pārstāvi „Young Boys”. Vaņins pirmajā puslaikā bija spiests darboties ļoti aktīvi, un pretinieki arī trāpīja pa vārtu pārliktni, taču Vaņins 17. minūtē teicami nospēlēja pēc zviedra Aleksandra Gernda sitiena.

Gernds gan savu tomēr panāca, 55. minūtē saņemot bumbu lieliskā pozīcijā, un Vaņins vairs glābt nevarēja. „Young Boys” savu pārsvaru tomēr nenoturēja un 79. minūtē ielaida vārtus, beigās spēlējot neizšķirti 1:1. Prestižā izdevuma „Blick” vērtējumā Vaņins tika atzīts par šī mača labāko spēlētāju.

„Sion” kopvērtējumā gan atkāpusies uz sesto vietu, taču situācija tabulā vēl visai blīva, un trešajā vietā esošā „Young Boys” ir tikai trīs punktus priekšā. Savukārt pārliecinošā līdere „Basel” cietusi otro zaudējumu pēc kārtas – šodien 1:2 pret „St. Gallen”.

Skotijas Premjerlīgā „Hamilton” sākumsastāvā atkal devās un visas 90 minūtes nospēlēja Antons Kurakins, cīnoties ar „Aberdeen”. „Aberdeen” savu favorītes statusu pierādīja jau ceturtajā minūtē, gūstot vārtus, taču Kurakina komandai izdevās atspēlēties un iegūt neizšķirtu 1:1. „Hamilton” pēc iespaidīgā sezonas sākuma gan šobrīd ir relatīvā neveiksmju joslā un nav uzvarējusi jau sešās spēlēs pēc kārtas (trīs zaudējumi, trīs neizšķirti), kas licis atkāpties uz sesto vietu kopvērtējumā, turklāt pirmais trijnieks jau desmit punktu attālumā.

Kipras čempionātā „Paphos” rezervē palika Latvijas vārtsargs Jānis Krūmiņš. Viņa komanda spēlēja 0:0 ar „Apollon”.

Savukārt Polijas pirmajā līgā „Miedz” sākumsastāvā devās Valērijs Šabala, taču viņam neizdevās izcelties cīņā ar Hojnices „Chojniczanka”. Abas komandas ieņem vietu turnīra tabulas vidū, bet šodien uzvaru 90. minūtē izrāva „Chojniczanka”. Šabala otrā puslaika sākumā saņēma brīdinājumu, bet drīz pēc tam, 63. minūtē tika nomainīts.

Izmantotie resursi:
Sion klaut einen Punkt: YB hat das Siegen...
Chojniczanka Chojnice - Miedź Legnica LIVE! Na...

     [+] [-]

, 2015-11-22 20:57, pirms 8 gadiem
Galvenais, lai laba veseliiba.

     [+] [-]

, 2015-11-23 10:27, pirms 8 gadiem
Ar katru dienu sirmáks, dríz bús ká Nikopolidis savlaik Griekijas izlasé