Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Ozols

Maksimenko "Olimpija" pēc neveiksmes kausā uzvar, Dubra un Koļesovs sākumsastāvā

Maksimenko "Olimpija" pēc neveiksmes kausā uzvar, Dubra un Koļesovs sākumsastāvā
Kaspars Dubra. Foto: fco.com.ua

Vitālija Maksimenko pārstāvētā Ļubļanas "Olimpija" Slovēnijas līgā ar 3:1 uzveica "Bravo" un pacēlās uz otro vietu. Savukārt Ņikitas Koļesova "Botosani" negaidīti ar 0:3 piekāpās pret Rumānijas līgas pastarīti "Chindia Targoviste".

Ņikitas Koļesova pārstāvētais "Botosani" Rumānijas augstākās līgas desmitās kārtas spēlē piedzīvoja pārsteidzošu sakāvi pret vienu no līgas vājākajām komandām "Chindia Targoviste". Centra aizsargs devās sākumsastāvā, 31. minūtē nopelnīja dzelteno kartīti un puslaiku pārtraukumā, kad rezultāts bija 0:2, tika nomainīts. "Botosani" pēc zaudējuma līgas tabulā atrodas astotajā vietā, kamēr "Chindia Targoviste" - 12. vietā 14 komandu konkurencē.

Līdzīgs scenārijs bija arī Kaspara Dubram, kurš devās "Oleksandriya" starta vienpadsmitniekā un puslaiku pārtraukumā tika nomainīts. "Oleksandriya" izbraukumā pret "Kolos Kovalivka" izcīnīja vienu punktu, mačam beidzoties ar 1:1. Dubras klubs Ukrainas Premjerlīgā pēc astoņām spēlēm ieņem trešo vietu ar 13 punktiem.

Ļubļanas "Olimpija" pēc neveiksmes Slovēnijas kausā reabilitējās, ar 3:1 uzveicot "Bravo", kas līgā atrodas sestajā vietā. Vitālijs Maksimenko laukumā devās sākumsastāvā un spēlēja centra aizsarga pozīcijā. Latvijas izlases aizsarga pārstāvētā "Olimpija" pēc desmit spēlēm Slovēnijas līgā ieņem otro vietu ar 21 punktu, kamēr līderei "Alumnij" ir tikpat daudz.


Vitālijs Maksimenko. Foto: LFF
9

Maksimenko: "Jaunā trenera vadībā izlases treniņi ir intensīvi, sapulces - īsākas"

Vitālijs Maksimenko Latvijas izlases kandidātu sarakstā atgriezies pēc trīs gadu pārtraukuma. Sarunā ar Sportacentrs.com futbola apskatnieku Edmundu Novicki viņš izteica prieku par atgriešanos izlasē un raksturoja jaunās vēsmas treneru kolektīvā.
Dāvis Ikaunieks ar komandas biedriem pēc vārtu guvuma. Foto: FA Šiauliai
2

Dāvim Ikauniekam cīņas galotnē izšķirošie vārti panākumā pār Kauņas "Žalgiri"

Lietuvas A līgā futbolā otrajā spēlē pēc kārtas vārtus guvis Dāvis Ikaunieks, kurš šodien pamatlaika izskaņā izvirzīja vadībā Šauļu komandu, sniedzot tai uzvaru (2:1) pār Kauņas "Žalgiri".
Kaspars Dubra. Foto: FK Panevėžys

Toberam 25. pilnā spēle Šveicē, Lietuvas čempionei katastrofāls sezonas sākums

Šveices futbola Superlīgā 25 no 28 kārtām "no zvana līdz zvanam" spēlējis Latvijas valstsvienības aizsargs Kristers Tobers, Cīrihes "Grasshoppers" 80. minūtē atspēlējoties (1:1) un izcīnot punktu pret "St. Gallen".