Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Višņakovam vārti Polijā, Kurakinam Skotijā otrā uzvara pēc kārtas

Višņakovam vārti Polijā, Kurakinam Skotijā otrā uzvara pēc kārtas
Eduards Višņakovs
Foto: ekstraklasa.net

Latvijas futbola uzbrucējs Eduards Višņakovs šodien guva jau trešos vārtus Polijas Ekstraklases jaunajā sezonā, palīdzot "Ruch" ar 4:1 uzvarēt "Termalica". Tikmēr aizsargs Antons Kurakins palīdzēja "Hamilton Academical" izcīnīt vēl vienu uzvaru Skotijas Premjerlīgā – 2:0 pret "Inverness".

Polijas Ekstraklasē šovakar vārtus guva Eduards Višņakovs, kura pārstāvētais "Ruch" ar 4:1 pārspēja "Termalica". Višņakovs atklāja rezultātu spēles 14. minūtē, bet pēc pirmā puslaika (1:1) tika nomainīts. 25 gadus vecajam uzbrucējam tas ir jau trešais vārtu guvums sešās spēlēs Polijas čempionātā (vieni vārti viņam arī kausa izcīņā).

"Ruch" ar 10 punktiem ieņem piekto vietu, taču kamēr Denisa Rakela pārstāvētā "Cracovia" joprojām ir otrajā vietā, bet Igora Tarasova "Jagiellonia" - ceturtā. Abu šo komandu šodienas spēlē tika fiksēts neizšķirts 1:1, bet abi Latvijas izlases futbolisti laukumā pavadīja visas 90 minūtes. Pilna spēle arī Maksimam Rafaļskim Polijas pirmajā līgā, kura viņa pārstāvētā "Wigry Suwalki" spēlēja 2:2 pret "Bytowia".

Skotijas Premjerlīgā otro uzvaru pēc kārtas svinēja Antons Kurakins un "Hamilton Academical", kas ar 2:0 viesos pārspēja "Inverness". 25 gadus vecais Kurakins pavadīja laukumā visu maču. "Hamilton" ar septiņiem punktiem ieņem ceturto vietu Premjerlīgā.

Krievijas Premjerlīgā Maskavas CSKA ar Aleksandru Cauņu rezervē ar 2:1 uzveica "Rostov". CSKA izcīnīja sesto uzvaru sešās spēlēs un tuvākos konkurentus apsteidz jau par pieciem punktiem (Sanktpēterburgas "Zenit" un Maskavas "Lokomotiv" atpaliek par attiecīgi sešiem un septiņiem punktiem, taču šīm komandām ir vēl spēle rezervē).

Igaunijas čempionāta spēlē šodien Vitālijs Ziļs un Narvas "Trans" ar 2:0 pārspēja "Paide". Ziļam pilns mačs un dzeltenā kartīte 47. minūtē. Vakar Tallinas "Infonet" ar Vladislavu Kozlovu ierindā cīnījās neizšķirti ar "Nomme Kalju" (2:2). Kozlovs sāka spēli starta vienpadsmitniekā, guva komandas pirmos vārtus 57. minūtē un divas minūtes vēlāk tika nomainīts.

Abi Latvijas futbolisti ir Igaunijas čempionāta labāko vārtu guvēju desmitniekā. Ziļam ir 10 vārti un dalīta 5.-8. vieta, bet Kozlovam – deviņi vārti un 9.-10. vieta. "Infonet" ar 45 punktiem ir ceturtajā vietā, bet "Trans" ir par 12 punktiem mazāk un sestā pozīcija 10 komandu konkurencē.

Baltkrievijas čempionātā BATE ar aizsargu Kasparu Dubru ierindā ar 7:1 sagrāva Grodņas "Neman". Latvijas futbolists pavadīja laukumā visu maču. BATE ir 42 punkti 17 spēlēs un pirmā vieta Baltkrievijas čempionātā. Otrajā vietā esošā Minskas "Dinamo" atpaliek par sešiem punktiem (viens mačs rezervē).

Šovakar startēja Kipras čempionāts. Pāvels Šteinbors ielaida piecus vārtus, bet viņa pārstāvētais "Nea Salamis" ar 3:5 piekāpās "Omonia". Pēc pirmajām 45 minūtēm "Nea Salamis" bija vadībā ar 3:1. Cita vārtsarga Jāņa Krūmiņa pārstāvētais "Paphos" ar 0:2 atzina AEK pārākumu – Krūmiņš palika rezervē.

Ukrainas kausa izcīņas 1/16 finālā Vitālijs Jagodinskis un "Hoverla" ar 0:1 spēles izskaņā piekāpās pēc spēka otrās līgas klubam "Helios". Latvijas aizsargs spēlēja visu maču un nopelnīja dzelteno kartīti.

Izmantotie resursi:
Eesti Jalgpalli Liit
Ekstraklasa, piłka nożna, relacje live, wyniki...
Synergy Financial Products Limited
Российская футбольная Премьер-Лига. Чемпионат...
FlashScore.com: Live Soccer Scores, Livescore
Прем'єр-ліга - fpl.ua

     [+] [-]

, 2015-08-22 20:20, pirms 9 gadiem
Cauņai bija vakar 1.puslaiks pie dublierim ПФК ЦСКА 2 – 2 Ростов (Первенство Молодежных...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-08-22 21:17, pirms 9 gadiem
Kāda izlase? Varētu domāt ,kad tagad spēlējot Skotijā, viņš ir labāks ,nekā pāris mēnešus atpakaļ Ventspilī.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja