Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Uldriķis debitē Šveices Superlīgā, Vaņins paliek rezervē

Rolands Eliņš

Uldriķis debitē Šveices Superlīgā, Vaņins paliek rezervē
Roberts Uldriķis
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Šajā nedēļas nogalē dots starts Šveices futbola Superlīgas jaunajai sezonai, un šodien pirmās spēles aizvadījuši arī Latvijas futbolistu pārstāvētie klubi. Roberta Uldriķa „Sion” cieta zaudējumu ar 1:2, bet Andra Vaņina „Zurich” sezonu sāka ar uzvaru 2:1.

Roberta Uldriķa transfērs no RFS uz „Sion” tika nokārtots tikai šonedēļ, taču viņš jau paspēja piedalīties pārbaudes spēlē pret slaveno Milānas „Inter”, bet šodien tika iekļauts Šveices čempionāta spēles pieteikumā.

Sākumā Uldriķis bija „Sion” rezervē, bet 64. minūtē, kad komanda bija nonākusi iedzinējos 0:2 pret „Lugano”, viņš tika sūtīts laukumā uzbrukuma smailē. Jau pāris minūtes pēc tam Uldriķis aktīvi piedalījās uzbrukumā un izcīnīja komandai tiesības uz stūra sitienu, bet 73. minūtē „Sion” tika pie iespējas izpildīt 11 metru soda sitienu, ko realizēja 21 gadu vecais pussargs Anto Grgičs.

Otrus vārtus „Sion” vairs atspēlēt neizdevās, un Uldriķis savu karjeru Šveices līgā sāka ar nospēlētu pusstundu un komandas zaudējumu 1:2. Uldriķis izdarīja vienu sitienu pa vārtiem pēc centrējuma, taču pie patiešām labām vārtu gūšanas iespējām netika,

Sezonas pirmo spēli Šveices līgā aizvadīja arī „Zurich”, kuras sastāvā Andris Vaņins palika rezervē. Cīrihes komandas pamatvārtsargs bija 25 gadus vecais šveicietis Janniks Brekers, kurš vienīgos vārtus šodienas mačā ielaida 87. minūtē, ļoti neveiksmīgi nospēlējot izgājienā no vārtiem.

Izmantotie resursi:
https://sport.ch/superleague?stats=...

  +4 [+] [-]

, 2018-07-22 19:38, pirms 6 gadiem
Ļoti labi izskatijās laukumā priekš debijas. Un bez viņa pendele arī netiktu nopelnīta. Laba debija, lai veicas turpmāk!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2018-07-22 21:09, pirms 6 gadiem
Vaņinam jāiet pensijā, tagad ceļš jaunajiem, pat ja aptuveni līdzīgi spēkos, tad tāpat dos jaunajiem.