Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Lukjanovs atgriežas sākumsastāvā, Kamešam uzvara Novosibirskā

Agris Suveizda

Lukjanovs atgriežas sākumsastāvā, Kamešam uzvara Novosibirskā
Ivans Lukjanovs
Foto: 1fnl.ru

Krievijas Nacionālajā jeb pēc spēka otrajā futbola līgā sākumsastāvā devās Vladimirs Kamešs un Ivans Lukjanovs.

Trešo reizi trīs spēlēs pamatsastāvā izgāja Vladimirs Kamešs, kurš palīdzēja Krasnojarskas "Yenisey" izbraukumā 2530 skatītāju klātbūtnē ar 1:0 apspēlēt Novosibirskas "Sibir" un svinēt otro uzvaru pēc kārtas. Vienīgos vārtus 75. minūtē no distances guva Konstantins Garbuzs, bet Kamešs mača izskaņā tika pie brīdinājuma. "Yenisey" trīs kārtās ieguvusi sešus punktus.

Pirmoreiz sākumsastāvā šosezon tika Ivans Lukjanovs, kurš iepriekš atguvās pēc savainojuma un pret Jaroslavļas "Shinnik" (2:2) vēl devās uz maiņu. Lukjanovs tika nomainīts 87. minūtē, kad rezultāts vēl bija 0:1, bet viņa pārstāvētais Voroņežas "Fakel" izbraukumā 550 skatītāju klātbūtnē ar 0:2 piekāpās līgas jaunpienācējai Sanktpēterburgas "Dynamo", kas gluži kā "Khimki" pagaidām vēl nav zaudējusi ne punkta. "Fakel" trīs kārtās pagaidām ir divi punkti un nevienas uzvaras.

Izmantotie resursi:
Футбольная национальная лига
Футбольная национальная лига