Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Gabova "Korona" pārspēj Gutkovska "Termalica", pakāpjas uz piekto pozīciju

Gabova "Korona" pārspēj Gutkovska "Termalica", pakāpjas uz piekto pozīciju
Ņecečas "Termalica Bruk-Bet" pret Kjelces "Korona"
Foto: Jarosław Kubalski/Radio Kielce

Šovakar savstarpējo spēli Polijas Ekstraklasē aizvadīja latviešu futbolistu Vladislava Gutkovska Ņecečas "Termalica Bruk-Bet", kā arī Vladislava Gabova Kjelces "Korona". Spēlē uzvaru ar 2:0 guva viesi no Kjelces.

Abās līdzšinējās savstarpējās spēlēs šosezon uzvaras bija guvusi komanda, kas spēlē viesos. Arī šovakar šī tendence netika pārtraukta.

Spēles rezultātu jau 11. minūtē atklāja "Korona" spēlētājs Mateušs Moždžens. Visu pirmo puslaiku "Korona" uzbruka vairāk (sitieni 6:1 par labu "Korona"), neradot daudz iespēju "Termalica" spēlētājiem, lai tie spētu atspēlēties. Puslaiks noslēdzās ar 1:0 par labu viesiem.

Drīz pēc pārtraukuma "Korona" spēja gūt otros vārtus - 2:0 54. minūtē panāca Bartošs Rimanjaks. Otrajā puslaikā jau dominēja mājinieki (sitieni 8:3 par labu "Termalica"), kā arī viesu komanda 68. minūtē palika mazākumā, tomēr vārtus "Termalica" futbolistiem neizdevās gūt, spēlē ar 2:0 uzvaru gūstot Kjelcces "Korona" vienībai.

"Termalica" sastāvā pilna spēle Vladislavam Gutkovskim, kamēr Vladislavs Gabovs nebija "Korona" pieteikumā.

Turnīra tabulā Kjelces "Korona" ar 28 punktiem ieņem piekto vietu, kamēr Ņecečas "Termalica Bruk-Bet" ar 22 punktiem ieņem astoto vietu.

Leģionāru šīs sezonas statistika (laukuma spēlētāji)

SpēlētājsKomandaSVRPMin
Vladislavs GutkovskisTermalica32812265
Vladislavs GabovsKorona17001143

Izmantotie resursi:
Ekstraklasa.org


Vitālijs Maksimenko. Foto: LFF
9

Maksimenko: "Jaunā trenera vadībā izlases treniņi ir intensīvi, sapulces - īsākas"

Vitālijs Maksimenko Latvijas izlases kandidātu sarakstā atgriezies pēc trīs gadu pārtraukuma. Sarunā ar Sportacentrs.com futbola apskatnieku Edmundu Novicki viņš izteica prieku par atgriešanos izlasē un raksturoja jaunās vēsmas treneru kolektīvā.
Dāvis Ikaunieks ar komandas biedriem pēc vārtu guvuma. Foto: FA Šiauliai
2

Dāvim Ikauniekam cīņas galotnē izšķirošie vārti panākumā pār Kauņas "Žalgiri"

Lietuvas A līgā futbolā otrajā spēlē pēc kārtas vārtus guvis Dāvis Ikaunieks, kurš šodien pamatlaika izskaņā izvirzīja vadībā Šauļu komandu, sniedzot tai uzvaru (2:1) pār Kauņas "Žalgiri".
Kaspars Dubra. Foto: FK Panevėžys

Toberam 25. pilnā spēle Šveicē, Lietuvas čempionei katastrofāls sezonas sākums

Šveices futbola Superlīgā 25 no 28 kārtām "no zvana līdz zvanam" spēlējis Latvijas valstsvienības aizsargs Kristers Tobers, Cīrihes "Grasshoppers" 80. minūtē atspēlējoties (1:1) un izcīnot punktu pret "St. Gallen".