Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Vaņins rezervē, "Sion" neizšķirts pret līgas vājāko komandu

Rolands Eliņš

Vaņins rezervē, "Sion" neizšķirts pret līgas vājāko komandu
Andris Vaņins
Foto: AFP/Scanpix

Šveices Superlīgas mačā „Sion” ar Andri Vaņinu rezervē spēlēja 2:2 pret pēdējās vietas īpašnieci „Zurich”, neuzvarot jau trešajā mačā pēc kārtas.

Latvijas izlases pamatvārtsargs Andris Vaņins pēc divu spēļu izlaišanas šodien bija atgriezies „Sion” spēles pieteikumā, taču palika rezervē un laukumā neizgāja sesto maču pēc kārtas. Jau vēstīts, ka kluba vadība ar Vaņinu nākamās sezonas sakarā vairs nerēķinās, un arī šodien pamatsastāvā devās nesen iegādātais krievu vārtsargs Antons Mitrjuškins.

„Sion” aizvadīja maču pret līgas pastarīti „Zurich” un nokļuva iedzinējos 16. minūtē, kad Mitrjuškinam nebija daudz iespēju atvairīt sitienu pēc rikošeta. Savukārt otros „Zurich” vārtus guva krievu veterāns Aleksandrs Keržakovs, precīzi sitot ar galvu. Abas reizes „Sion” gan prata atspēlēties un pašās beigās arī palika vairākumā, taču uzvaru neprata izraut un spēlēja neizšķirti 2:2.

Neizšķirti spēlēja arī „Sion” sīvākie konkurenti „Grasshoppers”, kas šobrīd ieņem ceturto vietu kopvērtējumā ar 50 punktiem, kamēr „Sion” ir 49 punkti. Šodien aizvadītajā kārtā Vaņina komanda zaudēja arī teorētiskas cerības uz pirmā trijnieka aizsniegšanu, taču pēdējā kārtā trešdien vēl var pakāpties uz ceturto vietu. Kritiens uz leju vairs nav iespējams, un vismaz piektā pozīcija tiks iegūta. Savukārt "Zurich" joprojām saglabā cerības noturēt vietu augstākajā līgā.

Kopš Vaņina izstumšanas no sākumsastāva „Sion” ne reizi nav pabeigusi maču ar pilnībā nosargātiem vārtiem un kopumā ielaidusi deviņus vārtus. Šajos sešos mačos svinētas divas uzvaras, divreiz zaudēts un divreiz spēlēts neizšķirti, turklāt pēdējā uzvara gūta pirms trim spēlēm.

Izmantotie resursi:
Zürcher bleiben am Boden: Der FCZ hats nicht...

     [+] [-]

, 2016-05-22 21:52, pirms 8 gadiem
ko kluba īpašnieks saka par jaunā krievu talanta sniegumu vārtos?

  -2 [+] [-]

, 2016-05-22 22:03, pirms 8 gadiem
Kā var peteikt ka Cīrihe ir līgas vājākā komanda? Vinji vēl pirms sešiem gadiem spēlēja čempionlīgā. Labo, sezona neizdevusies, bet nu līgas vājākā komanda...

  +4 [+] [-]

, 2016-05-22 22:19, pirms 8 gadiem
Kura tad ir līgas vājākā komanda? skaidrs ka pēdējā vietā tabulā. Blackpool arī vēl nesen spēlēja premjerlīgā.

     [+] [-]

, 2016-05-22 23:23, pirms 8 gadiem
Karma

  +1 [+] [-]

, 2016-05-23 03:47, pirms 8 gadiem
Raicha rakstīja: Kura tad ir līgas vājākā komanda? skaidrs ka pēdējā vietā tabulā. Blackpool arī vēl nesen spēlēja premjerlīgā.
nu a vai tad vajako komandu nenosaka, pec pedejas vietas tabula? klauns
Tu vl pasaki ka Cirize 100 gadus atpakal speleja cempionu liga,kadi pokemoni te vazajas,arprac vienakrsi