Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

E.Višņakovs rezervē, Kļavam 3:3

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

E.Višņakovs rezervē, Kļavam 3:3
Eduards Višņakovs "Ruch" treniņā
Foto: RuchChorzow.com

Vakar un šodien futbolu uzspēlēja daži mūsu leģionāru pārstāvētie klubi. Vienīgais klubs, ko pārstāv Latvijas izlases pamatsastāva dalībnieks pret Nīderlandi (0:6), proti, Hožuvas "Ruch", Eduardu Višņakovu atstāja rezervē.

Polijas Ekstraklasē līdz ziemas pārtraukumam vēl četras kārtas - ieskaitot to, kas sākās šodien. Eduarda Višņakova pārstāvētais Hožuvas "Ruch" 90.minūtē izrāva 1:0 uzvaru pār Vroclavas "Slask", taču mūsu uzbrucējs palika rezervē. Kamēr "Manchester United" pamatsastāva vīru Blindu savainojušais Višņakovs nespēlēja, vienīgos vārtus guva viņa konkurents uzbrukumā Kusviks. Pagājušās sezonas bronzas medaļniecei "Ruch" tā bija tikai 3.uzvara 16 spēlēs un pirmais astotnieks joprojām ir visai tālu. Višņakovam "Ruch" rindās pagaidām astoņas spēles un vieni vārti (jau pirmajā mačā).

Daniila Turkova Belhatuvas GKS šovakar ar 0:3 zaudēja Polijas čempionei Varšavas "Legia". Ekstraklases jaunpienācēja GKS gan joprojām saglabā negaidīti augsto 4.vietu, taču diemžēl mūsu uzbrucēja nopelni šeit ir nelieli. Arī šodien Turkovs palika ārpus pieteikuma, bet kopā 16 kārtās viņam tikai sešas uznākšanas uz maiņu un kopā 65 minūtes. Kopš augusta (sezonas sākuma) Turkovam galvenajā komandā tikai viena spēle trīs minūšu veidolā. Turkovs visai regulāri spēlē rezerves komandas sastāvā Polijas 4.līgā - pirms piecām dienām šai turnīrā ar 3:1 apspēlēta līdere un Latvijas uzbrucējam pilns mačs.

Pret Nīderlandi rezervē palika Vitālijs Maksimenko, bet šodien viņš turpat Nīderlandē šīs valsts 2.līgas turnīrā izgāja laukumā uz maiņu 89.minūtē. Maksimenko "VVV Venlo" ar 4:2 pārspēja "Volendam", paceļoties uz 8.vietu 20 komandu konkurencē. Maksimenko "VVV Venlo" rindās kopš septembra četras spēles, no kurām tikai viena sākumsastāvā (pa vidu arī gūts savainojums).

Vakar Azerbaidžānas čempionātā pilnu spēli aizvadīja Oskars Kļava, kura AZAL nocīnījās 3:3 ar "Qabala". AZAL 10 komandu konkurencē ieņem 7.pozīciju, bet Kļavam visās 10 kārtās nospēlētas pilnas 90 minūtes (un iekrātas trīs dzeltenās kartītes).

  +3 [+] [-]

, 2014-11-22 09:54, pirms 9 gadiem
Diemžēl, daudzi ārzemēs spēlējošie Latvijas futbolisti vairāk sēž rezervē. Oskars gan tiek pie spēlēšanas, vēl jau viņš varētu spēlēt arī izlasē. Kāpēc Pahars viņu neaicina?

  +1 [+] [-]

, 2014-11-22 10:36, pirms 9 gadiem
Jānis Derums rakstīja: Diemžēl, daudzi ārzemēs spēlējošie Latvijas futbolisti vairāk sēž rezervē. Oskars gan tiek pie spēlēšanas, vēl jau viņš varētu spēlēt arī izlasē. Kāpēc Pahars viņu neaicina?
Tāpēc ka Oskars ierādīs vietu Pahara mīluļiem,jo parādīs kā ir to spēli jāspēlē!Bet Paharam nav jāatbild par rezultātu,jo LFF to no viņa neprasa.Tāpēc ir visādi bezdarbnieki,pensionāri un soliņu deldētāji pie Pahara savākti!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-11-22 12:46, pirms 9 gadiem
gudrais_totoansis rakstīja: Pilnībā piekritu ka Kļava uz izlasi jāaicina atpakaļ!
Vai Tu tagad nepārkāpi sev iedotās pilnvaras,šo te ierakstot?

  +1 [+] [-]

, 2014-11-22 13:05, pirms 9 gadiem
Kļava izlasei būtu noderīgs, tas tiesa, un arī Ivanovs no vecā Starkova modeļa. "Problēma" tā, ka uz Kļavas pozīciju malējā aizsardzības malā pretendē jau Maksimenko, Kurakins, Timofejevs un Freimanis. Pēdējiem trim lieliska sezona Virslīgā, līdz ar to nav pamata neizsaukt. Bet nu viņiem atkal trūkst pieredzes augstā līmenī un domāju, ka Kļava pret NED nebūtu tā izvazāts kā Kurakins vairākās epizodēs!

  +1 [+] [-]

, 2014-11-22 13:53, pirms 9 gadiem
reikons rakstīja: Kļava izlasei būtu noderīgs, tas tiesa, un arī Ivanovs no vecā Starkova modeļa. "Problēma" tā, ka uz Kļavas pozīciju malējā aizsardzības malā pretendē jau Maksimenko, Kurakins, Timofejevs un Freimanis. Pēdējiem trim lieliska sezona Virslīgā, līdz ar to nav pamata neizsaukt. Bet nu viņiem atkal trūkst pieredzes augstā līmenī un domāju, ka Kļava pret NED nebūtu tā izvazāts kā Kurakins vairākās epizodēs!
Kļava pa labo malu kapāja pie starika!Tur spēlēja Gabovs!Bet ar tas tika mētāts!
Tas tiesa ka kļava neļautu sevi mētāt!Viņš nav rupjš,bet gan ļoti ass spēlētājs,nežēlo ne sevi ne pretinieku,ir tehnisks,ar piespēlēm(precizitāti) ar negrēko,tieši tāds aizsargs būtu vajadzīgs!Pat tad kad šis maz spēlēja
,vairāk pa soliņiem sēdēja,stariks šo izsauca,un nebija krituma Okara spēlē,un gan jau ar šobrīd azeros tā forma osim ir diezgan laba!Azeros ir tomēr augstāks līmenis nekā guņas čempī!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-11-22 16:09, pirms 9 gadiem
gudrais_totoansis rakstīja: Esmu pilnīgi neatkarīgs.
Tomēr cīnīšos un debatēšu pret visādiem Krišjāņiem Kļaviņiem un tādiem kā tu kas Latvijas futbolam vēl sliktu
par to neatkatīgo!
Es tavā tekstā izcēlu!Tātad konkretizē!!!Parādi cik vari pastāvēt par saviem vārdiem!

Precizēšu no sevīm:es šo sistēmu šeit kritizēju,guņu, tevi un tavus profilus,jo šancējat guņas labā,melus , demogoģiju apslāpēju u.t.t.!Mans viedoklis šeit ir ļoti , ļoti bīstams un tāpēc esat apslapinājušies jūs visi guņas šakālīši!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-11-22 16:47, pirms 9 gadiem
gudrais_totoansis rakstīja: Ja tu sekotu līdz hokejam un hokeja sadaļā diskutētu, tu saprastu, ka hokeja sadaļā es uzturos un komentēju biežāk nekā futbola sadaļā.
Kāda interese guņam būtu līst hokeja sadaļās?
24h diennaktī atrodoties SC sekkosi visam kam, kas notiek par un ap sportu!Un troļļosi zem vissādiem rakstiem,tik profili būs attiecīgi piemeklēti!Bet modrs būsi un ar vienu aci visulaiku futbola rakstus(komentus) pārskatīsi,ja tādi parādīsies!
Un vai tad LFF(guņas) šakālīšus neinteresē citi sporta veidi?Mani arī interesē,tik komentus citur reti atstāju(bet bieži lasu šos komentus zem cietiem sp. veidiem)!
Kā redzams tukša muca vien esi,nevar par saviem vārdiem atbildēt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-11-22 17:32, pirms 9 gadiem
gudrais_totoansis rakstīja: Kādēļ man kaut kas būtu jātbild tavai un KK organizācijai/mafijai?
Lūdzu detalizēti aprakstot argumentus izskaidro.
gudrais_totoansis, 15:15, pirms 2 stundām, ignorēt, atbildēt
tu kas Latvijas futbolam vēl sliktu
-----------
Atbildi par savu rakstīto,sieviete!
Es par katru savu šeit rakstīto burtu varu atbildēt un saskaldīt šo burtu sīkākās daļās,un šīs sīkās daļiņas saskaldīt vēl sīkākās!Bet tu tik ar muti māki braukt.....
kā tāda veca vecene tirgū te ļurini,bet tā kā atmiņa jau pirms miršanas nevelk vairs tad arī neatceras ko pirms minūtes ir teikusi...........(apm tā tevi raksturoju)
guņa no TOTO šmeles tev maksā?Jeb par pakalpojumiem SC uzzini precīzos rezultātus (pirms spēles)no viņa un tādā veidā šis attalgo tavu darbu šeit?