Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Uldriķa ''Sion'' dodas karantīnā līdz 31. oktobrim

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Uldriķa ''Sion'' dodas karantīnā līdz 31. oktobrim
Roberts Uldriķis. Foto: FC Sion

Šveices futbola klubs ''Sion'', kurā spēlē latviešu uzbrucējs Roberts Uldriķis, bet par vārtsargu treneri strādā Andris Vaņins, paziņojusi par visas komandas došanos karantīnā Covid-19 dēļ līdz 31. oktobrim, lūdzot arī pārcelt divas vietējā čempionāta spēles.

Līdz šim Šveices čempionāta sākums ''Sion'' nebija izdevies - četrās spēlēs nav izcīnīta neviena uzvara un ar trim neizšķirtiem vienība atrodas 7. vietā 10 komandu konkurencē. Arī latviešu uzbrucējs Roberts Uldriķis pie spēles laika šajā sezonā nav ticis - trīs spēlēs futbolists nav bijis atrodams kluba pieteikumā, bet vienā no cīņām devies laukumā uz maiņu.

Šo svētdien ''Sion'' bija paredzēta nākamā Šveices čempionāta spēle ar ''Servette'' un nedēļas sākumā viens no Šveices medijiem izteica sašutumu par Roberta Uldriķa mazo spēles laiku. Visticamāk, mačs gan tiks pārcelts un paredzētajā laikā nenotiks. ''Sion'' oficiāli paziņojusi, ka visa komanda, ieskaitot tehnisko un medicīnisko personālu, līdz 31. oktobrim dodas karantīnā Covid-19 dēļ un netrenēsies. Klubs lūgs Šveices čempionāta vadību pārcelt divas spēles, kā arī uzsver, ka papildus komentārus nesniegs.

Bez Roberta Uldriķa komanda kā vārtsargu treneris strādā arī Andris Vaņins.

Izmantotie resursi:
https://www.fcsion.ch/fr/news/detai...